Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1937 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2015 - 05:35

Bakan Taner Yıldız: 7 Haziranda bunları unutmayın

Büyüt
Küçült
Bakan Taner Yıldız: 7 Haziranda bunları
Politika Haberleri › Bakan Taner Yıldız: 7 Haziranda bunları unutmayın haberi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, halkın 7 Haziranda sandığa giderken, durdurulan MİT TIRlarını, beddua seanslarını, 17-25 Aralık operasyonlarını, uzun adam diyenleri, Gezi olaylarını ve Taksimi Kabeyle kıyaslayanları unutmamalarını istedi.

İHA Kütahyaya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sevgi Yolu üzerinde AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde halka hitap etti.   Halkın yüzde 50sinin oylarını alıp yüzde yüz hizmet götürdüklerini belirten Taner Yıldız, Her şeyi affedebiliriz ama ihaneti asla, bizim yetişme tarzımızda bu var. Bizim geleneklerimizde, göreneklerimizde bu var. Biz bağrımızı açtık. Biz yüreğimiz açtık ama bunun istismar edilmesini hiçbir zaman müsaade etmedik, etmeyeceğiz de. 7 Haziran seçimlerine yaklaşıyoruz. Boş vaatlere aldırmadığı için ülkemiz şu anda AK Parti iktidarıyla beraber devam ediyor. Bu ülkenin idaresine konan güçlü irade AK Parti ile devam edecek. Bir kısım vakıflar, bir kısım manipülatif kurumlar, bir kısım spekülatif kurumlar şu anda koalisyon hükümetlerini hazırlamak için algı operasyonlarına girdiler. Hiçbir tanesine vatandaşımız yüz vermeyecektir. Bunu hep beraber göreceğiz. Bakın, Türkiye kamburlarını attıkça çözüm süreciyle beraber geldiği nokta inşallah Türkiye in geleceği olacak. Sandığa giderken lütfen şunları unutmayın. Nüfus cüzdanınızı, vicdanınızı, durdurulan MİT TIRlarını, beddua seanslarını, 17-25 Aralık operasyonlarını, uzun adam diyenleri, Gezi olaylarındaki ihanet odaklarını, Taksimi Kabe ile kıyaslayanları, bunların hiçbirini unutmayın diye konuştu.   HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaşı da eleştiren Bakan Yıldız, Demirtaş, kayıp kaçakla alakalı samimiyse, 230 kilovat saat, bilmem şu kadar kilovat saat dağıtacağım demek yerine, kalksın kayıp kaçakların meşru olmadığına, doğru olmadığına dair bir beyanat versin. Dürüst ve samimiyse Bunlar doğuda da üretildiği için hakkımız, batıda tüketildiği için de bunlardan alacağımız var deyip ayrımcı bir üslup taşımasın. Türkiye in tamamını kucaklamaya hazırlandığını söylediği bir dönemde, Türkiyede derin boşluklar oluşturacak ve ideolojik bir yapıya dönüştürecek elektrik kayıp kaçaklarıyla alakalı demeçlerini bekliyorum. Bununla alakalı vatandaşlarımıza, herkesin bunun bir hem devletine hem de komşusuna bir kul hakkı olarak döneceğini söylemesini bekliyorum ifadelerini kullandı.   Bakan Yıldız, daha sonra TBMM KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile birlikte halkı selamlayarak, 7 Haziran seçimleri için destek istedi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024