Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1886 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Ağustos 2015 - 15:19

Bahçeliyi Mahkemeye Veriyor

Büyüt
Küçült
Bahçeliyi Mahkemeye
MHPden tedbirli olarak kesin ihraç edilen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, mahkemede hakkımı sonuna kadar arayacağım dedi.

Sinan Oğan yaptığı açıklamada, MHPMerkez Disiplin Kurulu un kendisi hakkında parti üyeliğinden tedbirli kesin çıkarma cezası vermesinin hiçbir hukuki gerekçesi olmadığını söyledi.

Kararın parti içi demokrasiye de aykırı olduğunu ifade eden Oğan, daha önce Iğdır İl Disiplin Kurulu un konuyu değerlendirdiğini, savunmasını aldığını ve ihraç edilmesi konusunda herhangi bir gerekçe olmadığına karar verdiğini hatırlattı. Oğan, şöyle devam etti:

Hukuki geçerliliği yok

İl Disiplin Kurulu un verdiği kararın ardından il yönetimi feshedildi ve yeni yönetim atandı. Yeni yönetim de önceki karara itiraz ettirildi ve Merkez Disiplin Kurulu dan da karar alındı. Bunların hiçbirinin hukuki geçerliliği yok ve mahkemelerden geri dönecek. Tebligat yapıldığında mahkemede hakkımı sonuna kadar arayacağım.

Sonuna kadar MHPli kalacağım

Oğan, siyasete MHPde devam edeceğini belirterek, Başka bir partiye geçmeyi düşünmüyorum. Sonuna kadar MHPli kalacağım. Birileri istiyor diye partimi terk edecek, ülkümü kaybedecek değilim diye konuştu. Parti yönetimininseçimlere harcaması gereken enerjiyi şahsının üyeliğini gasba harcadığını savunan Oğan, şunları söyledi:

Öz evlatlarıyla uğraşmasınlar

Sayın Genel Başkanımızın da sayın parti yöneticilerimizin de bu süreçte uğraşması gereken işler bunlar değil. Öz evlatları ile uğraşmamalılar, rakip siyasi partilerle uğraşmalılar. Türkiye, bir terör girdabına sokuluyor, onunla uğraşmalılar. Memleketi bu ateşten çıkaracak çözümler üretmek, partiyi iktidara taşıyacak girişimler üzerinde kafa yormak lazım. Bu süreçte uğraşılacak konu, Sinan Oğanın ihracı konusu değil, olmamalı.

Kaynak : AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024