Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2413 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Eylül 2015 - 12:06

Bahçeliden Türkeşe cevap geldi

Büyüt
Küçült
Bahçeliden Türkeşe cevap

MHP İstanbul İl Başkanlığında gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin Tuğrul Türkeşle ilgili sorularına cevap veren Bahçeli, Kimse kendini partinin üstünde görmemeli. Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi? şeklinde konuştu. Bir gazetecinin ısrarlı sorusu üzerine de Bahçeli, Siz Tuğrul Türkeşin arkadaşı mısınız? Tekrar tekrar bu soruyu soruyorsunuz. O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız. dedi.

 

Devlet Bahçeli şunları söyledi:

MHP seçim takvimine yönelik partiye ulaşmış bilgileri dikkate alarak başkanlık divanını ardından da il başkanlarını topladı. Teşkilatlarımızı bilgilendirdik. Pazar günü saat 17.00ye kadar adaylık başvuru süresi devam edecek.

MHP, adaylarını belirleme yöntemini de merkez yoklaması esas ve usüllerine göre yapacaktır.

Tuğrul Türkeş yeniden aday olmak isterse ne yapacaksınız?

Siz Tuğrul Türkeşin arkadaşı mısınız? Tekrar tekrar bu soruyu soruyorsunuz. O konu gündemimizden düşmüştür. Bizi bu konuda konuşturamazsınız.

Seçimde yine benzer sonuçlar alınırsa...

MHPnin kendi hedefleri ve amaçları doğrultusunda kullanamayanlar, hayırcı bir parti olarak MHPyi suçlamaya çalışıyor. Birbirleriyle yaptıkları görüşmelerde MHPyi hayırcı olarak değerlendiriyorsa burada bir hayır vardır.

MHP, erken seçime hayır diyor çünkü seçim güvenliği söz konusu değil.

MHP, temsil yönüyle geçici bir hükümetin oluşmasına hayır diyor. MHP yine 4 şart ileri sürerek AKP ile koalisyon kurmada bu 4 şartı esas alıyor. Bu şartlar sağlanırsa koalisyonun altına vücudunu koyuyor.

Hayırcı bir parti olarak bizi ifade ediyorlar. Biz Dolmabahçedeki PKKnın 10 maddesine evet diyenlerin bi,zim 4 maddemize hayır diyenleri milletimize anlatacağız.

Türkeşin gidişi oylarınızı değiştirir mi?

Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?

Bağımsız bakanlar ne kadar bağımsız?

İçişleri, Adalet ve Ulaştırma Bakanlarının bağımsız olması gerekir. Bir gün evvel müsteşar yaptığınızı bir gün sonra bakan olarak atıyorsanız buradaki bağımsızlık tanımında bir terslik vardır. Bağımsız olarak gelenler dahi AKPyi temsil ediyor. Öte yandan 2 HDPli vekil de orada Bakan olarak temsil ediliyor. Bu AKP HDP koalisyonudur ve MHPnin 7 Haziran gecesi 1i 10 geçe ifade ettiği durumu temsil ediyor.

Medya kendisine çeki düzen vermek durumundadır. Medya adaletli olmak durumundadır. Medyaya olan güven de sarsılıyor. Bunu sizler aracılığıyla medya patronlarına iletmek istiyorum. Medya gerçekten bağımsız ve hür olmalıdır.

Aktrollerden bahsederken...

Aktroller, profesyönelik kiralık katil kalemlerdir. Bunlar 6 bine yakın zavallıdırlar...





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024