Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2046 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Eylül 2015 - 16:57

Bahçeliden Erdoğana: Hani Cudide piknik yapılacaktı

Büyüt
Küçült
Bahçeliden Erdoğana: Hani Cudide piknik

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın toplantısında konuştu.

İşte Bahçelinin açıklamaları:

Bir vincin hacı adaylarının üzerine devrilmesi sonucunda 107 kişinin vefat ettiği açıklanmıştır. Bizleri derinden üzen kazada 8 vatandaşımızın hayatını kaybettiği anlaşılmaktadır. Hayatlarını kaybeden din kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.  Ayrıca İsrailin Mescid-i Aksaya düzenlediği saldırılarını kınadığımı belirtmek istiyorum.

Bugün karmaşık olayların çekim ve tesir alanındayız. Bugün milli birlik ve bütünlüğümüzün iç ve dış faaliyetlerle çevrelendiği, alacakaranlık bir dönemdeyiz. Artık inandırıcılığı buharlaşmış mesajlara yer ve ihtiyaç yoktur. Klişelerle, sloganlarla şablon ve fuzuli ifadelerle gidilecek bir yer olmadığı gibi vakit kaybına da tahammül kalmamıştır. Türkiyenin toplumsal huzuru baltalanmaktadır.

Dayanak ve kaynağı belli olan terörizm illeti milli varlığımız üzerinde oynanan oyunlar tertip etmekte, operasyonlar düzenlemektedir. Hükümet ise buna teşne olmakla kalmayıp meselenin vahametini anlamakta anormal zorluklar çekmektedir. PKK kurtarılmış bölge peşine düşmüşken, hükümet buna omuz vermiş, ön açmıştır. Cizre, Yüksekova, Nusaybin gibi ilçelerimizde yıllarına ağır ihmaliyle kanton teşebbüsü görürken hükümet uyumuş veya önemsememiştir. PKK hendekler kazıp, haraca bağlarken hükümet vizyonsuzluğun gayri milli tutumun kurbanı olmuştur.

CİZREYE KOBANİ AŞISI YAPMAK İSTEDİ

Şahsıma provokatör küstahlığını gösteren yıkım ele başısı, hainliğin dibini boylarken PKK günden güne güç kazanmış, Cizreye de Kobani aşısı yapmak istemiştir. PKK beslemelerine, imzacı sözde aydınlara gün doğmuştur. Şehitlerin kanı, adı sanı yakınen bilinen yıkım kadrolarının eline bulaşmıştır. Erdoğan ve İmralı canisinin, terfi ettirip PKKya armağan ettiği ne kadar isim varsa, dahil oldukları melanet kadrosuyla tarihe kara bir leke olarak geçeceklerdir.  Davutoğlu ve arkasında duran efendisi sayesinde Türkiye bir iktidar boşluğu yaşamaktadır.

AKP İLE PKK ARASINDA FARK KALMAMIŞTIR

Koalisyon kurulmasına yanaşmayan, PKKnın 10 şartını bizim 4 şartımıza değiştirmeyen AKPnin bu çabası sonuç vermeyecektir. Dolmabahçede söz kesen bölücülük ortaklarının birbirine laf atması, dönemseldir. AKP ile PKK arasında fark kalmamıştır. Bugünk kabüs dolu günleri de onlar başlatmıştır. Arınçın itirafları ibretliktir.

Biz olacakları tespit ettik. AKPyi yıllarca eleştirdik. Son 1 ayda 71 asker, 53 polis ve 3 korucu şehit olmuştur. Erdoğan ve fason başbakanın başarısı yoktur. AKP sayesinde Türkiye keskin inişe geçmiştir. Türkiye, milletler rekabetinde gerilemiştir. Erdoğanın demokrakit açılım olarak verdiği ihanet savaşı, iç savaş şartlarını doğurmuştur.

HANİ CUDİDE PİKNİK YAPILACAKTI

Erdoğan bakın 2 yıl önce diyordu: Şu anda sona eren terördür.

Erdoğan çözülme süreci provokasyonu yaparken yeni bir evreye girildiğini söylüyordu. Cudide piknik yapılacak diyordu. Kürtçe yasağını biz kaldırdık, bana Selo Ahmet diyorlar diyen, Davutoğlu ne diyecektir şimdi? Türk milleti hangi Erdoğana itibar edecek? Erdoğan 2013 yılının mart ayında, çözüm süreci iyi gidiyor demişti. Annelere ölüm haberleri yerine çiçekler verilecekti. Recep Tayyip Erdoğan, milletimize umut satmıştı. Türk milleti aldatıldı.

PKK silahlanıyor dedim, kandan besleniyor dediler. Hiçbir devlet adamının pardon deme lüksü yoktur.

Cepheleşme toplumsal taban bulmuştur. Sarayın arkasında duran, kendilerine Osmanlı Ocakları diyen grup, kimi zaman bozkurt işareti yapmaktadır. Kaçak Sarayda hazırlanan suç planları sahaya indirilmektedir. Bu maksatla MHP üzerine oyunlar yapılmaktadır. Hiçbir dava arkadaşımız, sağa sola saldıran gözü dönmüşler arasında yer almamış, almayacaktır.

BOZKURT İŞARETİYLE SALDIRANLARIN BİZİMLE İLGİSİ YOK

İçimiz acıya acıya, eleştirilerimizi demokratik sınırlar içinde yaptık. Bozkurt yapıp gazetelere saldıranların bizimle kesinlikle ilgisi yoktur. Sarayın arkasında duranlar şuursuzlardır bunlar.

Hiç kimsenin mezhepi, derisi kimliğinden dolayı yaklaşmadık.  Suruç katliamı çözülememiştir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024