Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2245 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 11:24

Bahçeliden Cumhurbaşkanı Erdoğana ret

Büyüt
Küçült
Bahçeliden Cumhurbaşkanı Erdoğana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın, hükümeti kurma görevini vermeden önce 4 parti lideriyle ayrı ayrı görüşeceğine yönelik açıklamasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliden yanıt geldi. Bahçeli, Sadece Cumhurbaşkanının görev vereceği isimle görüşürüm dedi.   Bahçeli, CNNTÜRKe yaptığı özel açıklamada, Herhangi bir milletvekili görevlendirme yetkisi tabiki Cumhurbaşkanındadır. Ama sonraki görüşme yetkisi görevlendirdiği kişinindir. Liderlerle tek tek görüşmek Cumhurbaşkanının işi değildir. Biz böyle bir daveti uygun bulmayız. Sadece Cumhurbaşkanının görev vereceği isimle görüşürüm dedi.  

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baküden dönerken Parti liderleriyle yakın zamanda görüşmeyi düşünüyor musunuz sorusuna şu yanıtı vermişti:   Görevlendirmeyi yapmadan önce liderlerle görüşmek gibi bir planım var. Her birini ayrı ayrı davet edip sürece ilişkin görüşlerini almak istiyorum. Programıma bakacağım. Bu görüşmelere yemin töreninden önce de başlayabilirim. Dolayısıyla kendilerini önümüzdeki hafta davet edebilirim.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024