Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2114 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 13:59

Bahçeliden çok sert Ağrı açıklaması

Büyüt
Küçült
Bahçeliden çok sert Ağrı

Yazılı açıklamada Bahçeli şunları söyledi:

11-12 Nisan 2015 tarihinde, Ağrının Diyadin ilçesi Yukarıtütek Köyü bölgesinde PKKlılar tarafından organize edilen ve adına Bahar Şenliği denilen bölücü kumpasın terör örgütü propagandasına dönüşmesi esasen şaşırtıcı görülmemelidir. Fırsattan istifade eden teröristlerin Mehmetçiğe uzun namlulu silahlarla saldırması ve sonuç itibariyle dört vatan evladının yaralanması AKP-PKK pazarlıklarının alçak bir neticesidir. Ağrıda çıkan çatışmalar saatlerce sürmüş, teröristler öldürmek ve her değerimize kast etmek için adeta seferber olmuşlardır.

ŞAYET BİR DANIŞIKLI DÖVÜŞ VARSA€¦

Şayet AKP ile PKK arasında danışıklı dövüş bir saldırı planlanmış ve Mehmetçiğin kanı üzerinden bir siyaset tasarımı projelendirilmişse, bilinsin ki bunun hesabını hiç kimse veremeyecektir. 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçiminin kana bulanması ve kışkırtılan kutuplaşma üzerinden oy devşirilmesi hesaplanmışsa bu iğrenç senaryonun, bu hayasız niyetin aktörleri mahşeri vicdanda ilelebet hain olarak damgalanacaktır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024