Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1905 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2015 - 05:38

Bahçeliden AK Partiye yeşil ışık

Büyüt
Küçült
Bahçeliden AK Partiye yeşil
Politika Haberleri › Bahçeliden AK Partiye yeşil ışık haberi

AK Partiye kapı aralayan Bahçeli, CHP ve HDP ile olmazsa koalisyon için bize gelsinler dedi

Star - Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin yeni milletvekilleri ve MYK üyeleriyle bir araya geldi. İl başkanları ve belediye başkanları ile de toplanan Bahçeli, AK Partinin HDP ve CHP ile hükümet kuramaması halinde kendilerine gelebileceğini belirterek kapıyı araladı. Bahçeli, bunun için gerekli olan şartları da sıraladı. Bahçeli, öncelikle benzer olanların bir araya gelmesinin doğru olacağının altını çizerken, tüm çabalara rağmen hükümet kurulamaması halinde 15 Kasımda erken seçime gidilebileceğini ifade etti.

Kimseye kapıyı kapatmadık

Bahçeli şöyle konuştu: “Biz kimseye kapıyı kapatmadık. Tüm formüller denensin. Önce benzer olanlar bir araya gelsin istedik. Bize geldiğinizde söyleyeceğimiz ilkelerin altını çizdik. Yolsuzlukların üzerine gidilmesini istiyoruz. Çözüm süreci diye neyi çözdüğümüzü merak ediyoruz. Cumhurbaşkanı anayasal sınırlara çekilmeli. Bunlar herkesin arzu ettiği konulardır.” 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024