Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1647 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2024 - 12:03

Bahçeli :Kalkışma olursa cüret edenlerin başı mutlaka ezilmeli

Büyüt
Küçült
Bahçeli :Kalkışma olursa cüret edenlerin başı mutlaka
MHP'nin Kızılcahamam kampında konuşan MHP lideri Bahçeli, "FETÖ benzeri yapılara müsaade etmeyeceğiz. Kumpasçılarla işimiz olamaz. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Kalkışma yapanın başı kesilmeli.. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız" dedi.

Mhp'nin iki gün sürecek kampı Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde baÅŸladı. Toplantı öncesi açıklamada bulunan MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, Ayhan Bora Kaplan soruÅŸturmasındaki gizli tanığın "kumpas" iddialarına iliÅŸkin çarpıcı deÄŸerlendirmelerde bulundu.

"CÜRET EDENLERÄ°N BAÅžI MUTLAKA EZÄ°LMELÄ°DÄ°R"

Bahçeli, "Kumpasçılarla iÅŸimiz olamaz. Devletin içinde FETÖVARÄ° benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeÅŸru hiyerarÅŸik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine giriÅŸen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesiÅŸemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir. DoÄŸruları söylemekten hiç korkmayacağız. Etki ajanlarına, dış güçlerin operasyon elemanlarına asla taviz vermeyeceÄŸiz. Kalkışmaya cüret edenlerin başı mutlaka ezilmelidir" ifadelerine yer verdi.

AYHAN BORA KAPLAN DAVASI

Ayhan Bora Kaplan soruÅŸturmasıyla ilgili de bir açıklama yapan Bahçeli, "Çok saÄŸlıklı, dürüst, ahlakça ve milli ÅŸuura dayalı ÅŸekilde yakından takip ediyorum" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaÅŸları;

"Seçimlerin kesin sonuçları YSK tarafından açıklanmıştır. Seçimlerde partilerin aldığı oyun saÄŸlıklı ve gerçekçi deÄŸerlendirilmesi için il meclis üyeliÄŸi tek yoldur. Belediye baÅŸkanı seçiminde oy verme eÄŸilimi ile meclis üyeliÄŸinde oy verme eÄŸilimi farklıdır. Ülke genelinde MHP il genel meclis üyeliÄŸinde yüzde 16,64 oy almıştır. Cumhur Ä°ttifakı'nın oy oranı ise yüzde 48,8'dir. Bazı zeka özürlülerinin zaviyesinden baktığımızda partimiz yüzde 1,65 oy almıştır. 28 ilde ittifak, 2 büyükÅŸehirde kendi adayını gösteren MHP'yi yüzde 1,65 ile tartıya çıkarmak aymazlık olduÄŸu kadar karanlık bir niyettir. Havanda su dövenlerin havaları sönmüÅŸtür. MHP, Türkiye çapında müstesna bir sonuç almıştır. Milletimiz hükmünü vermiÅŸ, sevdalılarının başını öne eÄŸmemiÅŸtir. Aziz milletimizin kararı başımızın üstünedir.

"YUMUÅžAMA ÇAÄžRILARI SÖZDE KALMAMALI"

MHP ve Cumhur Ä°ttifakı ister yerel ister merkezi yönetimde milletimize hizmetle mesuldür. Türkiye seçimlerin yüksek gerilimli atmosferinden uzaklaÅŸmalıdır. YumuÅŸama çaÄŸrıları sözde kalmamalıdır. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini yakalamak milli hedefimiz olmalıdır. Türkiye'yi dipsiz tartışmaların içine sürüklemekten kaçınmak hepimizin vazifesidir. Yapacaklarımız çok, yavaÅŸ harekete hakkımız yoktur.

"BÄ°Z NE DÄ°YORSAK ONU YAPARIZ"

Türkiye ve Türk milletinin tarih, kültür ve kardeÅŸlik vadisinde buluÅŸup birbirimizle kenetlenemeyecek miyiz? Yoksa birbirimize sırt mı çevireceÄŸiz? Belediye kaynaklarını terör örgütüne peÅŸkeÅŸ çekenlerin yakasından mı tutacağız, demokrasi ve özgürlük için tamam mı diyeceÄŸiz? Biz ne diyorsak onu yaparız. Bizim kucaklaÅŸma ve uzlaÅŸma vasatımız, ülkemizin baki çıkarları vazgeçilmezdir.

KOBANÄ° KARARLARI

 

Türk hükümetini ortadan kaldırmaya hoÅŸgörüyle bakmak, yargıyı iÅŸlevsiz hale sokmanın hesabını yapmak tükeniÅŸ ve altüst oluÅŸ demektir. 6-8 Ekim olaylarını azmettirenlerin cezasına karşı gelmek devlete ve millete hakaret olup art niyetlilik ve ikiyüzlülüktür. Hukuksuzluk demek artniyetliliktir. Muhalefet partilerinin arayışı usulde yumuÅŸama ise böylesi bir yumuÅŸama yıkıma çanak tutmak, hukuk devletinin surlarında gedik açmak demektir. KutuplaÅŸmayı besleyenler bellidir."

#Bahçeli , #Kalkışma , YumuÅŸama ,MHP ,#Kobani





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024