Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2736 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2016 - 14:53

Bahçeli: 10 Temmuzdan başka kurultay tarihi tanımıyoruz

Büyüt
Küçült
Bahçeli: 10 Temmuzdan başka kurultay tarihi

İşte Bahçelinin açıklamalarının satır başları:

Türk milleti bir bütün olarak bu sinsi oyunu bozmak zorundadır. Gün bir olmak ayağa kalkma günüdür. Türk milleti ortak akılla bu badireyi atlatmalıdır. Bizim derdimiz Türkiye Cumhuriyetinin geleceği ve içine çekildiğimiz tuzaktan nasıl kurtulacağımıza yöneliktir.

Bölücü terör her gün üçer beşer vatan evlatlarını şehit etmektedir. İhanet sıradanlaşmış, adı konulmayayan isyankarlık zirveye çıkmıştır. Az sayıdaki teröristlerin teslim olması büyük bir başarıymış gibi sunulmuştur.

ŞEHİT ANNELERİ AĞLARKEN TERÖRİSTLER ANNELERİYLE KUCAKLAŞIYOR

Şehit anaları ağlarken teröristlerin ve annelerinin kucaklaşması ne diye ekrana getiriliyor!

Şehit aileleri ağlarken teröristlerin aileleriyle kucaklaşmaları fotoğrafına methiye mi dizelim!

 

(Daha önce günlüğü ele geçirilen kadın PKKlı Nusaybinde teslim olmuş ve daha sonra anne ve babasıyla görüştürülmüştür)

Teröristler helikopter düşürür hükümetten bir çıt çıkmaz. Teröristler millete kan kusturur beyzadeler yeni koltuk siparişini hükümet programına yazar.

MASA YA AÇILDI YA DA AÇILMAK ÜZERE

Anlaşılan yeni müzakere masası ya açıldı ya da açılmak üzeredir. Eski ezberleri bıraktığını zannetmiÅŸtik. Hem CumhurbaÅŸkanı olmasından hem de bizim düşüncelerimizi savunduÄŸundan dolayı takdir etmiÅŸtik. Ne demek silahları gömmek, ne demek silahlara beton dökmek. Ne demek sonra Meclise gelip siyaset  yapmak. Türkiye Cumhuriyeti Meclisinde yeteri kadar Kandil kontenjanı terörist vardır. Sayın ErdoÄŸanın deÄŸerlendirmeleri çözülme döneminin güncelleÅŸtiÄŸine iÅŸarettir.

Dışarı çıkan terörist kaldığı yerde saldırılarına devam edecektir. Az milletimiz pişkince kandırılmıştır. Bırakın dışarı çıkmayı topraklarımıza silah ve bomba yığmışlardır. Şimdi sayın Erdoğan marjinal önerileri sıralamaktadır. Aynı yoldan geçip farklı sonuç beklemek zaman ve emek israfıdır.

Teröristler döktükleri kanda boğulmalı ya da döktükleri kanın damla damla hesabını vermelidir. Teröriste aklı çelişmiş insan muamelesi yapılamaz.

SAYIN ERDOĞANDNA MÜZAKERE DEĞİL MÜCADELE BEKLİYORUZ

Sayın Erdoğandan müzakere değil mücadele bekliyoruz.

Kim ülkemizde ağır siyasal ve sosyal açmazın yaşandığını iddia edebilir! Kim varolan kargaşanın bir yönetim zaafı olmadığından söz edebilir.

Ülkemizin daha iyi bir yöne gideceğine yönelik umutlarımız daha azdır.

BAŞBAKAN, CUMHURBAŞKANININ ANAYASAYI İHLAL ETTİĞİNİ BİLMEKTEDİR

Yeni hükümetin 24 Mayısta okunan programın omurgasında Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi sonrası oluşan fiili durumun yasal duruma geçirilmesi zaruri olmuştur ifadeleri yer alıyor. Yeni Başbakan demiştir ki Cumhurbaşkanının fiili durumunu anayasal duruma getirmek benim boynumun borcudur diyor. Başbakan Anayasayı ihlal ettiğini bilmektedir.

Parlamenter sistemle palazlananlar şimdi yeni bir kişiye yeni bir koltuk ihtas etmek istemektedir. ABDli askerler IŞİDe karşı Rakka operasyonu sırasında PYD armasıyla objektifleriyle yansımıştır. PYD eşittir PKKdır. Müttefikimiz ABD PKK ile yanak yanağadır.

AKPnin Dışişleri Bakanının ABDyi iki yüzlülükle suçlaması işlenen cürüm açısından hafif kalmaktadır. Bundan sonra NATOta yüz yüze nasıl bakılacak?

İranlı Zarrafın ABDdeki yargılandığı davada bakanların milyonlarca rüşvet aldığı ortaya çıkmıştır.

BİZDEN ANCAK ÜLKÜCÜ İRADE VE TÜRK MİLLETİ HESAP SORAR

MHPyi laikiyle tanımayan mahrum cahiller sıra sıra karşımıza dizilip süngümüzün düştüğü yalanına sarıldılar. Bizden ancak ülkücü irade ve büyük Türk milleti hesap sorar.

OlaÄŸanüstü kurultayın yapılmaması karşısında ödün verdiÄŸimiz alçak bir tezvirattır. Biz ülkücüyüz! Ä°slamın göklerde dalgalanan ar ve namus bayrağıyız.  Sırtımıza hançer sallayanları bundan sonra da yıkacağız.

10 TEMMUZDAN BAÅžKA KURULTAY TARÄ°HÄ° TANIMIYORUZ

Yargıtay son noktayı koydu! Bize de düşen MHPnin daha fazla tartışılmasını engellemek. Biz de kurultay tarihimizi 10 Temmuz 2016 olarak ilan ettik. Yargıtayın kararı sonrası lazım gelen açıklamayı yaptık. Rizede çay toplayan bir hukukçunun yönettiği bir kurumdan da başka bir şey beklenemezdi. Sanıyorum çayın deminin almasını bekliyordu. Yargıtay Başkanının çizme giyip pancar sulaması an meselesidir. Dünya Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay Başkanlarına güzeldir. Paralel ve yandaş kuşatmasına alınmış yargının mecali kalmamıştır. Adaletin kalan izleri de Rizede Kırşehirde hakkın rahmetine kavuşmutur. 10 Temmuzdaki kurultayda hem tüzüğünü değiştireceğiz hem de seçim yapacağız. 19 Haziran tarihini tanımıyoruz! 10 Temmuz dışında bir kurultay tarihi tanımıyoruz! 19 Haziran tarihini açan ve MHPyi paralel hesaplarıyla MHPyi ele geçirmeye çalışanları da dikkate almıyoruz.

Bahçeli,mhp,kurultay





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024