Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 842 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2024 - 10:44

Bahçeli :-Muhalefet iflas bayrağını çekti-

Büyüt
Küçült
Bahçeli :-Muhalefet iflas bayrağını
Bahçeli, kendisini eleştiren CHP lideri Özgür Özel’e yanıt verdi. "DEM'lenmiş siyasete hayır diyoruz" diyen Bahçeli, Özel için "Ayakkabı mağazası gibisiniz. Allah için sizde her ayağa uygun bir numara olduğu görülüyor" ifadesini kullandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, muhalefetin iflas bayrağını çektiğini ifade ederken CHP lideri Özgür Özel’in kendisini eleştiren sözlerine de yanıt verdi. Bahçeli, “Özgür Bey, demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Boşuna zahmet etmesin… Çayı severiz, doktorların tavsiyesine uyarak; açık olursa daha da severiz. Ancak demin çayda yemin atta olmasını bekleriz. Özgür bey canın demli çay mı çekiyor senin için de çay ayıralım. Demi çaydan başka maksatla isteyeceksen söylediğimiz sözlere alınma. Söylediğimiz sözler sana ağır geliyorsa üzülme…  Bu sene olmadı seneye hazmedersin. Demli çay baş göz üstüne ama DEM'lenmiş, dejenere olmuş siyasete hayır diyoruz. CHP’nin DEM'lenmesi çayın dem alması gibi değildir. Bu dem başka demdir. Özgür Bey maşallah ayakkabı mağazası gibisiniz. Allah için sizde her ayağa uygun bir numara olduğu görülüyor." diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle...

-Milletine ve memleketine kara sevda ile bağlanmış, şuurlu bir mensubiyetin 55 yıl evvel siyaset sahnesine çıkması çığır açan bir olaydır. 

"İhanetlerle yolumuzu kesmek istediler başarılı olamadılar"

-55 uzun yıl boyunca ihanetlerle yolumuzu kesmek istediler başarılı olamadılar. Aramızdan devşirdikleriyle karşımıza geçtiler hesapları tutmadı. Hayalleri kabusa döndü. Bu dava dualıdır. Şer planları ademe mahkumdur. Halkın ve halkın davasını sekteye uğratacak alçak doğmamıştır. MHP ve ülkü ocakları dimdik ayaktadır.

-55 yıl içinde MHP'nin başarısı için samimiyetle emek veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Partimiz tam 55 yıldır gücünü milletinden alan siyasal düşüncenin savunucusudur. 

"Uzaya Türkçe yaklaşmanın vakti geldi"

-Alper Gezeravcı kardeşimize "vatanına hoş geldin" diyoruz. Nice Türk çocuklarının gelecekte uzaya çıkmalarını diliyorum.  Alper Gezeravcı gururumuzdur. Artık uzaya Türkçe yaklaşmanın vakti gelmiştir. Bugünün yağlı boyası yarının paha biçilemez tablosudur. Yükselişin engeli yoktur. Uzay hakimiyetinin perdesi açılmıştır.

Yeter ki aşağılık kompleksine kapılan çağın piyonluğuna talip olanları hayatımızdan çıkaralım. Başarıdan başarıya koşmak için ışık hızı ile çalışalım. Gelen Türk asrıdır. Türk milleti yeni yüzyılda her alanda ben de varım diyecektir.

Muhalefet iflas bayrağını çekti

Ne CHP’nin ne de silik gölge gibi duran diğer muhalefet partilerin gündemi, ülkemizin gerçekleriyle örtüşmemektedir. Muhalefet siyasi iflas bayrağını çekmiştir.

Özgür Özel'e: Ayakkabı mağazası gibisiniz...

Özgür Bey, demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Boşuna zahmet etmesin… Çayı severiz, doktorların tavsiyesine uyarak; açık olursa daha da severiz. Ancak demin çayda, yemin atta olmasını bekleriz. Özgür bey canın demli çay mı çekiyor senin için de çay ayıralım demi çaydan başka maksatla isteyeceksen söylediğimiz sözlere alınma. Söylediğimiz sözler sana ağır geliyorsa üzülme…  Bu sene olmadı seneye hazmedersin. Demli çay baş göz üstüne ama demlenmiş, dejenere olmuş siyasete hayır diyoruz. CHP’nin demlenmesi çayın dem alması gibi değildir. Bu dem başka demdir. Özgür Bey maşallah ayakkabı mağazası gibisiniz. Allah için sizde her ayağa uygun bir numara olduğu görülüyor."

"Demlenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur"

31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP gizli pazarlıklar içine girmiştir. Saklı gerçekler kirli ilişki ağları dikkatten kaçmayacaktır. 31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır. DEM'in ayak oyunları hiçbir işe yaramayacaktır. Demlenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur. Görevdeyken muhalefet etmiş olsak da, sınıf arkadaşım Sayın Kılıçdaroğlu’nun ahı tutacak.

Küçükçekmece'deki saldırıyı lanetledi

Cumhur İttifakı’nın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımızın seçim çalışmaları esnasında yapılan ve demokrasimizi de hedef alan silahlı saldırıyı buradan lanetliyorum. Hiç kimse merak buyurmasın… 48 gün sonra zilletin yönetimi altında bulunan belediyeler küllerinden yeniden doğacak.

"Büyükerşen keşke temiz mazisiyle anılsaydı"

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eğer beyni sulanmamışsa, izahı ve ifadesi olmayan, tekrarından yüzümüzün kızaracağı, gündeme bomba gibi düşen aşağılık sözleri, CHP’nin maalesef özetidir. Büyükerşen siyasi hayatını noktalamak üzeredir. Keşke temiz mazisiyle anılsaydı. Osmanlı İmparatorluğu’nu karalamaya teşebbüs etmek bir Haçlı kafasıdır. Sırp Sındığı’nın Kosova’nın, Varna’nın ve Mohaç’ın acısını unutmayanların Büyükerşen’in şahsında mücessem haline gelmesi utançların en utancıdır. Yazıklar olsun diyorum… Yaşından başından da mı utanmadın. Bizans varislerine, Haçlı yanaşmalarına verilecek cevabın tarihi 31 Mart 2024…

"Türkiye ile Mısır'ın üstesinden gelemeyeceği sorun yok"

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Mısır Cumhurbaşkanı ile görüşecek olması bölge istikrarına önemli bir katkıdır. Türkiye ile Mısır arasında kurulacak sağlam diyalog köprülerinin önemli sonuçları olacaktır. Kırgınlıkları bir kenara bırakarak bir araya gelinmesi, Orta Doğu’da dengeleri değiştirecektir. Türkiye ile Mısır’ın üstesinden gelemeyeceği sorun yoktur. Soğukluğun giderilmesi hem Türkiye’nin hem de Mısır’ın gücüne güç katacaktır."

Devlet Bahçeli ,MHP ,Meclis ,Siyaset ,Chp ,Özel





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024