Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2733 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2015 - 21:17

Avni Özgürel: CHP yüzde 30a ulaşamazsa Kılıçdaroğlunun o makamda oturması zor

Büyüt
Küçült
Avni Özgürel: CHP yüzde 30a ulaşamazsa Kılıçdaroğlunun o makamda oturması
Politika Haberleri › Avni Özgürel: CHP yüzde 30a ulaşamazsa Kılıçdaroğlunun o makamda oturması zor haberi A Haberde yayınlanan Nihan Günayın sunduğu Medya Dünyasının konukları gazeteci - yazar Avni Özgürel ve Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Şeref Oğuzdu. Programda gündemdeki konular masaya yatırıldı.

ŞEREF OĞUZ: ENFLASYONUN DÜŞECEĞİNİN SİNYALLERİ GELDİ

Nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendiren Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Şeref Oğuz,  rakamların beklentilerin biraz üstünde olduğunu ama önümüzdeki dönem aşağı ineceğinin sinyallerini vermeye başladığını söyledi. Oğuz, "Bunda dolar kurunun yavaş yavaş inmesi ve gıdada yaşanacak düşme eğilimi etkili olacak" dedi.

"MHP'NİN KAYNAĞI ÜRETME KONUSUNDA HİÇBİR FİKRİ YOK"

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ekonomi vaatlerini yorumlayan Şeref Oğuz, "MHP'nin söylemlerinde muğlaklık var. Pozitif mesajlar veriliyor ama nasıl olacağı anlatılmıyor. Partinin kaynağı üretme konusunda hiçbir fikri yok. Bu vaatleri gerçekleştirmesi için ya borç alması ya da banknot basması lazım" diye konuştu.Programda Türkiyenin artan ihracatı da konuşuldu. Türkiye'nin dünyada 240 noktaya ihracat yapabilecek konuma geldiğini belirten Oğuz, "Yılda 6,5 milyar dolar AR-GE'ye harcanıyor ve sonuçları alınıyor" ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE ÇÖZÜM SÜRECİ'NDE SONA GELDİ"

Gazeteci - yazar Avni Özgürel, 'Türkiyenin çözüm sürecinde sona geldiğini ve seçim sonrası atılacak adımların belli olduğunu söyledi. Hükümetin süreç planını yaptığını belirten Özgürel, "Ben siyasi hayatımı bu yola koydum diyen bir Cumhurbaşkanı var. Türkiye çözüm sürecinde geri dönülemeyecek kadar ilerledi" dedi.

"CHP YÜZDE 30'A ULAŞAMAZSA KILIÇDAROĞLU'NUN O MAKAMDA OTURMASI ZOR"

Medya Dünyası'nda ele alınan konulardan biri de seçim öncesi CHP'nin durumuydu. Avni Özgürel, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun iktidarı değil mevcudu koruma kavgası verdiğini  ve CHP'nin  iktidar alternatifi olma iddiasın sürdürmek ve mevcut oylarını korumak derdinde olduğunu belirtti. CHP'den HDP ve MHP'ye kaymalar olduğuna dikkat çeken Özgürel, "Önümüzdeki seçim CHP değil Kılıçdaroğlu açısından belirleyici olacak. CHP yüzde 30'a ulaşamazsa Kılıçdaroğlu'nun o makamda oturması zor" ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024