Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1933 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2015 - 22:23

Atila Sertel: Milletvekilliği hakkım iade edilmelidir

Büyüt
Küçült
Atila Sertel: Milletvekilliği hakkım iade

Atila Sertel, CHP İzmir Milletvekili Adayları Tuncay Özkan ve Zeynep Altıokla birlikte TÜYAP Kitap Fuarında imza gününe katıldı. O duvarın ardında adlı kitabını imzalayan Atila Sertele destek için çok sayıda kişi alanı doldurdu. Sertele destek için gelen yüzlerce kişinin üzerinde Atila Sertelin fotoğrafının olduğu tişört giydikleri görülürken, sık sık Atila Sertel Vekilimiz, Vekilimizi İsteriz sloganları attı.

Adaylığının düşürülmesine gerekçe gösterilen kamu görevlisi olduğuna dair iddianın Basın İlan Kurumundan gelen yazıyla birlikte tamamen çürüdüğünü belirten Atila Sertel, Biz şimdi AYMye başvurduk ve bu yanlışın düzeltilmesini istiyoruz. Ön seçime girdim. 13 bine yakın oy aldım. 13 bin insanın emeği var benim arkamda.

Bu süreçte 15-16 bin kilometre yol yaptım. Halkın seçtiği bir milletvekili adayıyım. Benim bu hakkım gaspedilirse gerçekten insan hak ve özgürlükleri gaspedilmiş olacaktır. Eğer bu ülkede gerçekten demokrasi varsa Atila Sertelin milletvekilliği hakkı iade edilmelidir dedi.

Kendisi üzerinden CHPyi yıpratmaya çalışanlar olduğunu da kaydeden Atila Sertel, Benim kavgam milletvekili olma esaslı bir kavga değil. Bu kavga da demokrasi ve özgürlükler kavgasıdır. Eğer bu ülkede hak, hukuk, adalet varsa bu yanlış düzeltilecektir. Tek isteğim var benim üzerimden CHPyi yıpratmaya kimsenin hakkı yoktur. CHP mutlaka iktidar olacaktır. Ben de bir nefer olarak CHP iktidarı için sonuna kadar, gecemi gündüzüme katıp çalışmaya devam edeceğim dedi.

Atila Sertelin imza gününe destek vermek için gelen çok sayıda kişi, bu akşam Ankaraya gitmek üzere yola çıkacaklarını ve Anayasa Mahkemesi önünde toplanacaklarını söyledi. Atila Sertelin kendilerinin milletvekili olduğunu ve milletvekillerini istediklerini belirten grubun başındaki isim Gürol Saygı, Sayın Atila Sertel Silivri sürecinde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı.

Duruşmaları takip etmemiz için elinden gelen desteği verdi. Şimdi destek sırası bizde. Bu akşam yaklaşık 100 kişiyle birlikte Ankaraya gidiyoruz. Sabah erken saatlerden itibaren Anayasa Mahkemesi önünde nöbet tutacağız. Bu ülkede gerçekten hak, hukuk ve adalet varsa Anayasa Mahkemesinden Atila Sertel lehine karar verir dedi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024