Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1691 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2015 - 13:44

Arınç: Melek İpek bir iyilik meleğidir, bugün olsa yine elini öperim

Büyüt
Küçült
Arınç: Melek İpek bir iyilik meleğidir, bugün olsa yine elini

Bursada bir televizyon programına konuk olan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 1 Kasım seçimlerinde aday olmama kararının kesin olduğunu söyledi. Hakkında tutuklama kararı çıkarılan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpekin annesi Melek İpekin elini öptüğü fotoğrafla ilgili de konuşan Arınç, Melek İpek bir iyilik meleğidir. Elini öpmek suç değildir. Bugün olsa yine öperim dedi.

Bursa merkezli yayın yapan bir televizyonun programına katılan Bülent Arınç, aday olması ve ülke gündemiyle ilgili açıklama yaptı.

KARARIMI HENÜZ YÜZ YÜZE DAVUTOĞLUNA SÖYLEMEDİM

7 Haziranda aktif siyasi hayatını noktalayacağını açıkladığını belirten Arınç, Bir yerde nokta koymasını bilmeli. Zirvede terketmek lazım. Arkasından yeter artık bağırılmamalı. Ben bunu 1-2 yıl öncesinden söyledim. Aday olmayan diğer arkadaşlarım da benimle aynı düşüncede. 3 dönem kuralının kalkacak olması bizim için önemli değil. Yaptıklarını kafi gördüler. Bursada iyi işler yaptım. Bu kararımı henüz yüz yüze Başbakan Ahmet Davutoğluna söylemedim. Kendisiyle konuşacağım. Beni kıracağını zannetmiyorum. 2019da yeniden bize görev düşerse, çağırırlarsa düşünürüm. Ama o tarihe kadar kimse bizi ellemesin dedi.

AK PARTÄ°NÄ°N OYU 2-3 PUAN ARTTI AMA...

Aday listeleri ile ilgili görüşlerini de açıklayan Arınç, 7 Haziranda seçilen isimlerin büyük ölçüde yerlerini muhafaza etmeleri gerektiğine inandığını söyledi.

Seçilenleri rencide etmeden liste yapılacağını kaydeden Arınç, AK Partinin oyunun 2-3 puan yükseldiğini ancak bunun tek başına iktidar olmaya yetmediğini de söyledi. Arınç, seçime kadar bu oranın artacağını düşündüğünü de ifade etti.

BUGÜN OLSA YİNE ELİNİ ÖPERİM

Hakkında tutuklama kararı çıkarılan Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpekin annesi Melek İpekin elini öptüğü fotoğrafın medyaya yansımasına ilişkin de konuşan Arınç, Melek İpek bir iyilik meleğidir. Elini öpmek suç değildir. Bugün olsa yine öperim. Elini öpen onlarca bakan ve milletvekili arkadaşımız var. Ama nedense onların görüntüleri ortada yok diye konuştu.

BEN DE ÇOCUKLARIMI CEMAAT OKULLARINA GÖNDERDİM


AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Dumana yönelik paralelci suçlamalarına sert tepki gösteren Bülent Arınç, şunları söyledi:

Bunlar çok ahlak dış yayınlar. Masum insanları paralelci olmakla suçlayan çete ortaya çıktı. Çocuğunu cemaat okullarına göndermişti, bunlar paralelcidir diyen yok edilmesi gereken alçaktır. Ben de çocuklarımı bu okullara gönderdim. Bu suçsa başında ben varım. Bana gücü yetmeyenler bu okullardan mezun pırıl pırıl gençlerimizi suçlamaya kalkarlarsa arkalarında olurum. Kendime yapılmış kabul ederim. İl kongresinden önce Süleyman Soylunun Abdullah Dumanı istemediği söylediğinde kendisini arayıp bunları söylemiştim. Bunların kim olduklarını da biliyoruz. Birkaç kişiler. Bursada kalsam hepsinin işini bitirirdim. Cemalletin Bey ve ekibi görevinin başındadır.

Aday listeleri ile ilgili görüşlerini de açıklayan Arınç, 7 Haziranda seçilen isimlerin büyük ölçüde yerlerini muhafaza etmeleri geektiğine inandığını söyledi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024