Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2191 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2015 - 00:41

Altın klozet yalanı tescillendi

Büyüt
Küçült
Altın klozet  yalanı
Politika Haberleri › Altın klozet yalanı tescillendi haberi Cumhuriyet ve Paralel medyanın yalanına balıklama atlayan Kılıçdaroğlu meydanlarda altın klozeti diline dolamıştı. Inceleme başlatan Mahkeme, altın klozetin yalan olduğunu raporla tescilledi.

Hatay Valisi Ercan Topacanın, Kocaeli ValiliÄŸi döneminde, tadilattan geçirilen hizmet binasının tuvaletinde “altın kaplama askılık ve çöp sepeti malzemeler kullandığı” yönündeki iddialara iliÅŸkin mahkemenin görevlendirdiÄŸi bilirkiÅŸi heyetinin raporunda, söz konusu malzemelerin “altın veya altın kaplama olmadığı” belirtildi. Cumhuriyet Gazetesi, Hatay Valisi Ercan Topaca için Kocaeli Valisi olduÄŸu dönemde Valilik binasına 752 bin TLye tadilat yapılarak altın kaplama çöp kovası, altın kaplama diÅŸ fırçalık, altın kaplama tuvalet kağıtlık, altın kaplama sabunluk, altın kaplama havluluk, altın kaplama tuvalet fırçalık ve altın kaplama askılık kullanıldığını iddia etmiÅŸti. Bu iddialara balıklama atlayan CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, 7 Haziran seçimleri öncesinde meydan meydan gezerek bu yalana diline dolamıştı.  Sözkonusu yalan haberlerin ortaya atılmasından sonra harekete geçen Hatay Valisi Ercan Topaca ise, kendisine iftira edilip hakaretlerde bulunulduÄŸunu açıklayarak ‘tespit davası açmıştı. Vali Topacanın baÅŸvurusuyla harekete geçen Kocaeli 4. Asliye Hukuk Mahkemesi iddialar için bilirkiÅŸi tayin ederek konuyu incelletti.  Mahkeme kararıyla inceleme yapan bilirkiÅŸi raporu; KılıçdaroÄŸlu, Cumhuriyet Gazetesi ve Gülen medyasının altın klozet iddialarının tamamen düzmece olduÄŸunu ortaya çıkardı.

Yalan olduÄŸu tescillendi

Kılıçdaroğlunun iftirasını ortaya çıkaran Kocaeli 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin bilirkişi raporunda şu görüşlere yerverildi: Kocaeli Eski Valisi Ercan Topacanın bir önceki görev yaptığı Kocaeli Valiliği makam odasında bulunan ve tarafımızca tespiti istenen klozet gövdesinde, kapağında ve incelediğimiz başkaca herhangi bir yerinde altın veya altın kaplama malzemeye rastlanmadığıortaya çıkmıştır. Belirtilen mekanda hiçbir şekilde işlenmiş veya ham altın malzeme kullanılmadığı tarafımızca tespit edilmiştir. İş bu bilirkişi raporu birlikte tanzim edilmiş ve imza altına alınmıştır.

Gözler iftira atanlarda

Mahkemenin altın klozet iddialarını yalanlayan raporu ile birlikte şimdi gözler bu yalan haberi servis eden ve meydan meydan anlatanlara döndü.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024