Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2199 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2015 - 11:34

Altan: Tan: CHP yerli inek gibi

Büyüt
Küçült
Altan: Tan: CHP yerli inek
Seçim sonuçlarının değerlendirmesi televizyon kanallarında sürüyor. Dün akşam Altan Tan, 7 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Cumhuriyet Halk Partisi için \yerli inek gibi\ dedi.

Son 12 yıldır katıldığı hiçbir seçimde oylarında kayda değer bir yükseliş gözlemlenmeyen CHP, 7 Haziran seçimlerinin ardından da zafer kutlamaları yaptı. Konforlu muhalefetin tadını çıkarmayı tercih edeen CHP\de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler öncesi belirgin bir artış kaydedilememesi durumunda istifa edebileceğini söylemişti. Bu sözünü daha yel bile almadan seçimin ertesi günü \istifayı gerektirecek bir durum yok\ dedi.

 

CNN Türk Televizyonu\nda Ahmet Hakan\ın moderatörlüğündeki \Tarafsız Bölge\ye konuk olan Altan Tan, CHP\nin uzun yıllar ne oyunu artıdığını ne de düşürdüğü belirterek süt vermeyen yerli ineğe benzetti.

 

CHP YERLİ İNEK GİBİ

HDP milletvekili Altan Tan, Arkadaşlarım beni yanlış anlamasın ama bu bir benzetmedir ne olur bunu bir espiri olarak görsünler bu söylediklerimi CHP yerli inek gibi... 1 ton saman yedirirsin, beslersin ne sütü artar ne eti artar... Böyle gidip gelir dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024