Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1133 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2023 - 06:08

Akşener'in Cakarta eleştirisine İmamoğlu'ndan yanıt

Büyüt
Küçült
Akşenerin Cakarta eleştirisine  İmamoğlundan
İmamoğlu CHP yönetimindeki belediyeleri eleştiren Meral Akşener'in "Paris'i vadediyorlar Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar" sözlerini üzerine alınmadığını söyledi.

Yerel seçimlere 'hür ve müstakil' gireceklerini üzerine basa basa söyleyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında verdikleri karara gelen tepkileri eleştirdi.

Akşener, sert bir üslupla CHP elindeki belediyelere de göndermelerde bulundu.

Açıkça İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alan Akşener, büyükşehirlerde yaşanan sıkıntılara trafik sorununa ve altyapı problemlerine dikkat çekti.

"Vaatler Paris, gerçekler Cakarta"

Akşener, "Ülkemizde özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil. Gelişmiş ülkelerdeki şehirlerle kıyasladığımızda ulaşım hizmetleri hem nitelik hem nicelik açısından beklentileri karşılayamıyor. Her seçimden önce Berlin'i, Paris'i vadediyorlar ancak Delhi'nin, Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar." şeklinde konuştu.

Akşener'in bu çıkışı CHP'de huzursuzluk yaratırken, İmamoğlu'na İstanbul'da düzenlenen kariyer zirvesi çıkışında soruldu.

İmamoğlu, Akşener'in ağır sözlerini yumuşatmaya çalıştı.

"Hiç ama hiç üstüme alınmadım"

Akşener'in sözlerini üzerine alınmadığını söyleyen İmamoğlu şöyle konuştu:

Üstüme alınmadım. Belki başka şehri kastetmiştir. Yurt dışındaydım ama izledim o konuşmayı. Genelleme yaparak bir tespitte bulundu. Hiç ama hiç üstüme alınmadım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024