Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2426 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2018 - 09:44

Akşener: Erdoğana soruyorum, kaynağı nereden buluyorsun?

Büyüt
Küçült
Akşener: Erdoğana soruyorum, kaynağı nereden
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener İzmir Bergamada konuştu.

Her yıl 50 milyar dolarlık yatırım yapacağız. Gençlere iş, istihdam yaratacağız, diyorum. Gençlere iş vermek bir devletin görevidir. Devlet çocuğuna iş verene kadar anasının, babasının, arkadaşının önünde çocuğun boynunu eğemez diyoruz. 500er TL vereceğiz. Kaynak nerede diye yarım metre hopluyorlar.Türkiye in kaynağı var, hırsızların cebinde o kaynaklar. 453 milyar dolar borçlandılar. 2 trilyon dolar cebinizden para topladılar. Cebinize ne girdi, oğlunuz iş mi buldu, çocuğunuz tayin mi oldu? Çok pahalıya üretiyormuşsunuz. Öyle diyorlar. Şehir hastaneleri yapıldı yandaş müteahhite verildi. Erdoğan bir TVde dedi ki, hastaneler müşterilerle dolacak. Siz hastalanın ki yandaşın cebi dolsun. Köprüler, tüp geçitler, hepsi yandaş müteahhitin.

Meşhur bir çılgın projesi vardı. Kanal İstanbul, 65 milyar dolara mal oluyor. Sayın Erdoğana soruyorum; bu kaynağı nereden buluyorsun? Bunun faydası, getirisi ne olacak? Kimse sormayı akıl etmemiş ben sormaya devam edeceğim. Çılgın projelerin sonuncusunu açıkladı. Adam kıraathane yapıyor, kıraathane. Yazıklar olsun, devlet kıraathane yapar mı?





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024