Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2644 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2015 - 16:15

AKPli aday adayının yağmur ve Erdoğan iddiası

Büyüt
Küçült
AKPli aday adayının yağmur ve Erdoğan

Yerel yayın yapan Güneydoğu TVde Haydi konuşalım adlı programa katılan Göktaş, skandal ifadeler kullandı. Sudan Devlet Başkanı, Ömer El Beşir ile görüştüğünü söyleyen Göktaş, Beşirin AK Partiden başka bir şey demediğini belirtti. Erdoğan, dünya lideri. AKP o yüzden çok seviliyor. dedi.

Haberin Videosu AKP´li aday adayının yağmur ve Erdoğan iddiasıstartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer27277,27277,201502,27277-260527.jpg,1, 0,AKPli aday adayının yağmur ve Erdoğan iddiası);

ESKİDEN KITLIK VARDI, ŞİMDİ YOK; ALLAH EMİR VERMİŞ, DURDURAMAZSINIZ!

Ecevitin, Demirelin, Çillerin döneminde Türkiyede kuraklık vardı. diyen Mustafa Göktaş Şimdi ne var? diye sordu. Bu hükümetin yüzünden bereketlik olduğunu iddia eden Göktaş şöyle konuştu:

Hangi devlete gidersen, AK Parti diyorlar. Hangi ülkeye gidersek gidelim, AK Parti diyorlar. Allah bunlara emir vermiş, ne ben durdurabilirim, ne sen durdurabilirsin. Bu devam edecek. Bu sefer iktidar 400 milletvekili üzerinden gidecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024