Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2159 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2015 - 16:00

Akdoğan: Siyasi rekabete silah karıştırmak kabul edilemez

Büyüt
Küçült
Akdoğan: Siyasi rekabete silah karıştırmak kabul
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Ağrının Diyadin ilçesinde, bölücü terör örgütünce yapılan saldırıda 4 askerin yaralanmasını sosyal paylaşım sitesi Twitterdaki hesabından değerlendirdi.

 

Terörist saldırıyı kınayan Akdoğan, Siyasal rekabete baskı, şiddet ve silah karıştırmak, halkın iradesine zorla ipotek koymaya çalışmak kabul edilemez.

Kamu düzenine, seçim güvenliğine ve millet huzuruna yönelik girişimlere müsamaha gösterilemez. Ateşle oynayan kendisi kaybeder görüşünü paylaştı.

AA

Ağrıda yaşanan çatışmaların ardından TSKnın internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, bugün ve yarın Diyadinin Yukarıtütek Köyü bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca organize edilen ve Bahar Şenliği olarak isimlendirilen etkinlikte, terör örgütünün propagandası yapılarak, seçimde destekledikleri adaylara oy vermeleri konusunda vatandaşlara baskı uygulanacağı yönünde bilgi alındığı belirtmişti.   Açıklamada, alınan bilgi üzerine kamu düzeninin sağlanması için Ağrı Valiliğinin talimatı üzerine İl Jandarma Komutanlığınca 15 timden oluşan güvenlik gücünün bölgeye sevk edildiği ve teröristlerin ateş açması üzerine çatışma çıktığı ifade edilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024