Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2087 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 13:45

AK Partili Beşir Atalaydan aday adaylarına sınav

Büyüt
Küçült
AK Partili Beşir Atalaydan aday adaylarına

Yeniden aday olan altı milletvekili ile Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotarın durumu doğrudan üst kurulda değerlendirilecek. AK Parti Genel Merkezi, milletvekili aday adaylarıyla görüşmeye başladı. İzmirde alt komisyonun başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay yapacak.

Yardımcıları ise Konya Milletvekili Mustafa Akiş ve Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kınay da alt komisyonda olacak. İzmirde 200 milletvekili aday adayından 193ü alt komisyona girecek. Yeniden aday olan altı milletvekili ile Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotarın durumu doğrudan üst kurulda değerlendirilecek.

Birinci bölge aday adayları 11 ve 12 Martta, ikinci bölge aday adayları 13 ve 14 Martta komisyona girecek. Sosyoloji profesörü olan Atalay, aday adaylarının konuşmasına, diksiyonuna, vücut diline, kıyafetine, temsil kabiliyetine bakacak, partiye sadakatini, teşkilattaki gücünü ölçecek. Çözüm süreci, başkanlık sistemi gibi güncel politik sorular yöneltecek.

Alt komisyonda elenenler ara komisyona çıkamayacak. Ara komisyondan da vize alanlar, üst komisyonda adaylık şansı arayacak

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024