Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 997 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Haziran 2023 - 09:06

AK Partili başkandan Mansur Yavaş'a sert tepki

Büyüt
Küçült
AK Partili başkandan Mansur Yavaşa sert
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, bugün Başkenti etkisi altına alan sağanak yağış ardından ortaya çıkan skandal tablo nedeniyle CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı (ABB) Mansur Yavaş'a sert tepki gösterdi.

Dün Ankara Valiliği, yarından itibaren (11 Haziran Pazar) kentin merkez ilçeleri ile güney ve doğusunda etkili olması beklenen sağanak nedeniyle sel ve su baskınlarına karşı uyarmıştı. Bunun da ötesinde Valilik muhtemel kuvvetli sağanak yağışın saatini ise öğlen 12.00 ve gece 23:59 olarak ilan etmişti. Bu uyarı sonrası Ankara'da beklenen sağanak yağış etkisini gösterdi ve kenti göle çevirdi. Sorumsuzluğu ile bilinen ve görev mıntıkasında durmayarak sık sık şehir dışında boy gösteren CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş bir kez daha sınıfta kaldı.

 

METROLARI SU BASTI, VATANDAŞLAR KENDİ DERDİNE DÜŞTÜ

Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı sonrası araçlar suya gömülürken, araçlardaki vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtuldu. Bir vatandaşın aracını sel sularına kapılmasın diye ağaca bağlaması ise dikkat çekti.

 

Çankaya ilçesinde kuvvetli yağışın zaman zaman artmasıyla bazı bölgelerde su baskınları yaşandı. Ev ve iş yerleri su ile dolarken, göle dönen cadde ve sokaklarda araçlar da suya gömüldü. Otomobilleri içerisinde mahsur kalan vatandaşlar kendi imkanlarıyla kurtuldu. Öte yandan, su basan alt geçitte can ve mal kaybı yaşanmadı. Diğer yandan CHP'li ABB'ye bağlı metroları da su bastı ulaşım aksadı.

 

AK PARTİLİ BAŞKANDAN MANSUR YAVAŞ'A SERT TEPKİ

Ankara'da vatandaşların ağır bedeller ödediği ve maddi kayıplar yaşadığı bu içler acısı tablo sonrası AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan bugün Ankara'da başlayan ve kenti etkisi altına alan sağanak yağış ardından Başkent'te ortaya çıkan skandal nedeniyle CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı (ABB) Mansur Yavaş'ı topa tutu.

 

"MANSUR YAVAŞ BECERİKSİZLİĞİYLE TÜY DİKTİ"

"25 yılı diline dolayanlar 25 gündür 25 mazgalı temizleyemedi" diyen Özcan, "1 aydır dilimizde tüy bitti, Mansur Yavaş beceriksizliğiyle tüy dikti." ifadelerine yer verdi.

Akparti ,Ankara ,Mansur Yavaş ,Eleştiri





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024