Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1776 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2015 - 06:01

AK Partiden Cumhuriyet gazetesine yalanlama

Büyüt
Küçült
AK Partiden Cumhuriyet gazetesine
Politika Haberleri › AK Partiden Cumhuriyet gazetesine yalanlama haberi

Genel Başkan Yardımcısı Şentop, Cumhuriyet gazetesinin internet sayfasında yer alan, AKPli Şentop itiraf etti: HDPli sandık görevlilerine operasyon için başvurduk başlıklı haberin doğru olmadığını bildirdi - Şentop: - AK Parti adına ne şahsım ne de başka bir parti yetkilimiz tarafından, başka partililerle alakalı herhangi bir savcılığa yapılmış bir başvuru yoktur

AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Cumhuriyet gazetesinin internet sayfasında yer alan, AKPli Şentop itiraf etti: HDPli sandık görevlilerine operasyon için başvurduk başlıklı haberin doğru olmadığını bildirdi.

Şentop, yazılı açıklamasında, bugün sabah saatlerinde, herkesin anlayabileceği bir açıklıkla, Yüksek Seçim Kurulu a sandık gözlemcileriyle ilgili yaptıkları başvuruyu ve sandıklarda birden fazla gözlemci bulundurmanın mümkün olmayacağının karara bağlanmasıyla ilgili talebi, sosyal medya üzerinden açıkladığını anımsattı.

YSKya yaptıkları başvurunun tamamen seçim hukuk çerçevesinde olduğuna vurgu yapan Şentop, şunları kaydetti:

YSKya yapmış olduğumuz, tamamen seçim hukuku çerçevesindeki bir başvuruyu, İstanbulda HDPli olduğu iddia edilen bazı kişilerle alakalı savcılıkça yapılan operasyonla ilişkilendirmek için ya bir zırcahil ya bir geri zekalı ya da kasten yapılmışsa bir alçak olmak gerekir. AK Parti adına ne şahsım ne de başka bir parti yetkilimiz tarafından, başka partililerle alakalı herhangi bir savcılığa yapılmış bir başvuru yoktur.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024