Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1593 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 07:03

AK Partide aday listeleri tamam gibi

Büyüt
Küçült
AK Partide aday listeleri tamam
Politika Haberleri › AK Partide aday listeleri tamam gibi haberi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezindeki seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AA

AK Parti Genel Merkezine gelen Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Üst Komisyon toplantısına katıldı. Üst Komisyon çalışmalarının, milletvekili aday listelerinin YSKya verileceği 7 Nisana kadar sürmesi planlanıyor. Öte yandan AK Parti İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Cevizlibağ Toya Plazadaki koordinasyon merkezi açılışına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, milletvekilleri aday adayları, belediye başkanları ile partililer katıldı.

25 bin gönüllü çalışacak

İl Başkanı Temurci, törende yaptığı konuşmada, bugün Bahçelivlerde 3. Bölge, Ataşehirde 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezlerinin de açılışını yaptıklarını belirtti. Temurci, koordinasyon merkezleri bünyesinde 25 bin gönüllünün seçimlerde görev yapacağını söyledi.

Kadın milletvekili adaylarına destek

Türkiye Kadın GiriÅŸimciler DerneÄŸi, Kadın ve Demokrasi DerneÄŸi  ve Türkiye Ä°ÅŸ Kadınları DerneÄŸi, ortak açıklama yayımlayarak kadın adaylara destek verdi. Açıklamada, Türkiyenin geleceÄŸi için TBMMde daha çok kadının varlığına ve daha güçlü temsiline, daha yüksek çıkan sesine ve kadın hakları konusunda yapılacak demokratik reformlara ihtiyaç duyulduÄŸu belirtildi.

Genel seçimlerin Türkiyede kadının statüsü için önemli bir kavÅŸak olduÄŸu ifade edilirken, ”GeliÅŸen  Türkiyede kadının ekonomik ve sosyal açıdan güçlendirilmesini isteyen sivil toplum kuruluÅŸları olarak Türkiye nüfusunun yarısını oluÅŸturan kadınların eÅŸit ve adil temsil hakkına sahip olmasını demokratik toplumun gerekliliÄŸi olarak görüyoruz” denildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024