Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2799 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 21:19

AK Parti Fatih Erbakana teklif götürdü

Büyüt
Küçült
AK Parti Fatih Erbakana teklif

Posta.com.trnin 10 Şubat tarihli Yükselen Cemaat başlıklı özel dosyasında Necmettin Erbakanın oğlu Fatih Erbakanın AK Partiden vekil aday adayı olabileceği bilgisi yer alıyordu. Araştırmacı yazar Faik Bulut, Gülen Cemaati ve AK Parti arasında yaşanan kavga sonrası oluşan siyasi boşluğu doldurmak için Necmettin Erbakanın oğlu Fatih Erbakanın Konyadan AK Parti adayı gösterilebileceğine işaret etmişti.

 

 

 

VE AK PARTİ TEKLİF GÖTÜRDÜ

AK Parti, Fatih Erbakana adaylık teklifi götürdü. İddiaya göre Fatih Erbakanın kız kardeşine de teklif gündemde.

Yeni Şafak gazetesinden Fazlı Şahanın haberine göre, Milli Görüşün siyasi temsilini üstlenen Saadet Partisi ile yollarını ayıran Fatih Erbakana teklif götürülmesi parti kurmaylarınca da Olur aldı. Erbakanın Başbakan Davutoğlunun memleketi ve merhum Erbakanın seçim bölgesi olan Konyadan aday gösterileceği belirtildi.

Fatih Erbakanın yanı sıra, Erbakanın kızı Elif Erbakan Altınöze teklif götürülmesi de gündemde. Altınözden Evet yanıtı alınması durumunda İstanbul veya Ankaradan aday gösterilmesi bekleniyor. Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydının da Zonguldaktan aday gösterileceği konuşuluyor.

 

VEFA BORCUNU ÖDEMEK İSTİYORLAR

AK Parti için adı konuşulan Fatih Erbakan, geçen günlerde milletvekilliği konusunda şu ifadeleri kullanmıştı: Erbakan hocamızın ismine olan teveccüh ve ilgiden dolayı milletimizin teveccühü, ilgisi, talebi var. Vefa borcunu ödemek istediklerini ve bendenizin Meclise o ilden gönderilmesiyle böyle bir vefa borcunu ödeyeceklerini her zaman ifade ediyorlar. Böyle bir şey düşünürsek destek olacaklarını söyleyip teveccüh gösteriyorlar.

FAİK BULUT NE DEMİŞTİ

Faik Bulut, 10 Şubat tarihinde Posta.com.trye şunları aktarmıştı:

FATİH ERBAKANI KONYADAN ADAY GÖSTERİRLERSE ŞAŞIRMAM

Çok emin değilim ama bakarsınız Erbakanın oğlu Fatih Erbakanı da bir yerlerden aday gösterirler. Eskiden Fethullah Gülen ve AKP koalisyonu vardı. Gülen koalisyonu tasfiye edildikten sonra AKP ve cemaatler koalisyonu oldu. Diğer cemaatlerden istediği bir şey olabilir o da iktidar işine çok karışmayın, bana hükmetmeyin demiş olabilir. Yani kontrollü bir koalisyon olabilir. Yarın öbür gün Erbakanın oğlunu Konyadan milletvekili adayı olarak gösterirlerse şaşırmayın. Gösterirler demiyorum. Ama doğan boşluğu Milli Görüşle doldurmaya çalışırlar.

ERDOĞANIN A TAKIMINDA OLACAĞIMA...

Fatih Erbakan ismi daha önce de Ak Parti ile anılmıştı. Fatih Erbakan, 2013 yılının ilk ayında katıldığı programda Ak Partiye geçip Başbakan Erdoğanın A Takımında olacak iddiallarına cevap vermişti. Erbakan, Başbakan Erdoğanın A Takımına katılmaktansa Milli Görüşte çaycılık yaparım daha iyi demişti.

Bu sözlerin artık bir anlam ifade etmediğini savunanlar var. Öyle ki Recep Tayyip Erdoğan artık Cumhurbaşkanı. AK Partinin başında olan kişi ise Başbakan Ahmet Davutoğlu. Fatih Erbakanın bu sözler nedeniyle kendisine gelebilecek eleştirileri görmezden geleceği öne sürülüyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024