Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2746 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2015 - 10:06

AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Celal Ayrancı ölü bulundu

Büyüt
Küçült
AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Celal Ayrancı ölü

AK Partiden Bingöl aday adayı olan ancak listelere giremeyen, 35 yaşındaki Celal Ayrancı, Ankarada kaldığı otelde başından silahla vurulmuş olarak bulundu. Ayrancı olay yerinde hayatını kaybederken, aday adayının intihar ettiği sanılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAKAN YILMAZ:  İDDAALAR OLABİLİR AMA SORUŞTURMA SONUÇLANINCA SAĞLIKLI AÇIKLAMA OLACAKTIR

Ankarada kaldığı otel odasında Celal Ayrancıyı başından vurulmuş halde bulan personelin habier vermesi olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ayrancının olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, otele gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yılmaz, gerekli açıklamanın yapılacak incelemelerin ardından yapılacağını blirterek, Henüz sıcak bir olay. Gerekli incelemeleri güvenlik güçlerimiz, savcılığımız yapıyor. Hepimizi hakikaten şok eden bir hadise. Kurumlar gerekli açıklamaları yapacaklardır. Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. dedi.

Ayrancının AK Partiden milletvekili aday adayı olduğu ve aday listesine giremediği için intihar ettiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Bakan Yılmaz, Bilemiyoruz. Bu iddialar olabilir ama soruşturmalar sonuçlanınca daha sağlıklı açıklama olacaktır diye konuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan aday adayının cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Ayrancının cenazesinin yarın Bingöle gönderileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024