Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2031 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2015 - 17:06

Abdullah Gül: O kitabın yazılmasını istemedim

Büyüt
Küçült
Abdullah Gül: O kitabın yazılmasını
Politika Haberleri › Abdullah Gül: O kitabın yazılmasını istemedim haberi 11inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, danışmanı Ahmet Severin yazdığı kitapla ilgili kendisinin herhangi bir yönlendirmesi ve müdahalesi olmasının söz konusu olmadığını vurgulayarak Sözkonusu kitabın yazılmasına da sıcak bakmadım dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başdanışmanı Ahmet Severin piyasaya çıkan ‘Abdullah Gül İle 12 Yıl adlı kitabıbının yazımına sıcak bakmadığını vurguladı.

Kamouoyundaki tartışmalar üzerine yazılı bir açıklama yapan Gül, eski cumhurbaşkanlarının danışmanlarının da bu tür kitaplar yazdığına dikkat çekerek şöyle devam etti: “Uzun yıllar danışmanlığımı yapan Ahmet Sever de aynı şekilde kendisinin gözlemlerine tanıklıklarına ve çevresinden edindiği izlenimlere dayanan bir kitap yazmıştır. Kitabın bazı çevreler tarafından farklı mecralara çekilmeye çalışıldığını üzülerek görmekteyim. Kitabın benim tarafımdan yazdırıldığı, dikte ettirildiği, onaylandığı veya aynen görüşlerimi yansıttığı gibi yanlış bir algının kamuoyunda oluşturulması yönünde çaba harcayanlar bulunmaktadır. Bu kitabın hazırlığında herhangi bir yönlendirmem veya müdahalem söz konusu olmadığı gibi yazılmasına sıcak bakmadığımı da Ahmet Severe aktarmıştım. Benim inançlarımda ve dünya görüşümde sansüre, baskıya yer yoktur. Düşünce ve ifade özgürlüğüne saygı en büyük hassasiyetlerimden birisidir. Bunun bir gereği olarak danışmanım dahi olsa kitap yazması ya da yazmaması şeklinde bir telkinim olmaz. Bu sebeple hiçkimse bu kitaba farklı anlamlar yüklememeli, farklı siyasi sonuçlar çıkarmamalıdır.”  





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024