Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2874 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2015 - 17:16

Abdullah Gül Kitabı :bize bırakılan bir bombadır

Büyüt
Küçült
Abdullah Gül Kitabı :bize bırakılan bir
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün danışmanı Ahmet Severin kitabıyla ilgili konuştu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Vakit kaybetmeden seçime gidilmeli. Kısa sürede yapılacak bir tekrar seçimle yüzde 50 civarında oyla yeniden iktidara geleceğimizi düşünüyorum diye konuştu.

YÜZDE 50YLE İKTİDARA GELECEĞİZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, koalisyonla ilgili soru üzerine, AK Parti in, aldığı karar doğrultusunda, koalisyon seçeneklerini sonuna kadar deneme niyetinde olduğunu belirtti.

Tayyar, Kişisel kanaatim, hiç fazla vakit kaybetmeden seçime gitmek. Çünkü milletin bizi uyardığını ama bunda dozun kaçtığını düşünüyorum. Kendisi de bundan dolayı pişmanlık duyuyor. Pişmanlığını telafi edebileceği bir seçimde bize daha güçlü desteği verecektir. Kısa sürede yapılacak bir tekrar seçimle yüzde 50 civarında oyla yeniden iktidara geleceğimizi düşünüyorum dedi.

KAMUOYU SAYIN GÜLDEN BİR CEVAP BEKLİYOR

Ahmet Severin kitabıyla ilgili bir soru üzerine de Tayyar, şunları kaydetti:

Doğru olan kısımları olabilir ama önemli bir kısmının yanlış olduğunu düşünüyorum. Yönlendirici bir kitap gibi geldi bana. Mesela Ruşen Çakır ile Ergenekon süreciyle ilgili iddialar tamamen hikaye. Ruşen Çakır gözaltı listesinde yoktu. Zekeriya Özün görev yerinin değiştirilmesinin Cumhurbaşkanlığı seçimiyle alakası yoktu. Sayın Gül ile ilgili kısımları bilemem, onunla ilgili cevap verecek olan sayın Güldür. Kamuoyunun sayın Gülden bir cevap beklediğini düşünüyorum.

PARTİMİZE EL BOMBASI BIRAKMAK İSTEDİLER

Özü itibarıyla Ahmet Severin yazdığı kitabı iyi niyetli bir çalışma olarak görmüyorum. Daha önce bir gazeteciye demeç vermişti. Mevcut Cumhurbaşkanımız ile eski Cumhurbaşkanımız arasında bir gönül kırgınlığına yol açmıştı. Şimdi mevcut kitabıyla da partimize bir el bombasını atmak istediğini görüyoruz. O kitapla ve Fehmi Koru un makaleleriyle hangi mesajların verilmek istendiğini biliyoruz ama biz o mesajlarla değil, milletin mesajıyla ilgileniyoruz. Bizi çok da fazla ilgilendirmiyor. Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımızın sonuna kadar, dimdik arkasındayız.

Bu kitapla niyet, AK Parti in arasına nifak sokmak, Sayın Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak, Genel Başkanımızın koltuğunu tartışmaya açmak. Bu niyet partimiz tarafından çok iyi okundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024