Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2151 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2015 - 17:58

7 Haziran için el sıkıştılar

Büyüt
Küçült
7 Haziran için el

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Desticiyi ziyaret etti. Kamalak ve Destici, BBP Genel Merkezindeki ziyaretin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi ile BBPnin bir annenin iki oğlu olduğunu belirten Kamalak, görüşmede Türkiyenin sorunlarını değerlendirdiklerini, çözüm yollarını ele aldıklarını söyledi.

Ülke sorunlarının çözümü konusunda ekiplerinin çalışmalar yürüttüğünü belirten Kamalak, Önümüzdeki seçim, Türkiyenin problemlerini çözme konusunda son derece önemlidir. Bu önemli problemleri çözme konusunda her iki partimizin bir kısım değerli mensupları bir araya gelerek çalışmalar yapacaklardır. Önümüzdeki zamanda onlar da parti merkezlerine çalışmalarını sunacaklardır diye konuştu.

Destici de Saadet Partisi ile her zaman diyalog içinde olduklarını, siyasi yelpazenin sağındaki partilere milli işbirliği çağrısı yaptıklarını hatırlatarak, Biz, bugün yine aynı noktadayız. Biz, milletimiz için, devletimizin varlığı, ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin refahı için siyaset yapıyoruz. Bu konuda BBP, 22 yılık siyasi tarihinde hep üzerine düşeni yapmıştır, bundan sonra da yapacaktır ifadesini kullandı.

Gönlümüz geniş bir mutabakattan yana

Kamalak, Saadet Partisi ile BBP seçimlerde ittifak yapma konusunda bir karar aldı mı sorusunu şöyle yanıtladı:

Milletimizin yaşadığı problemleri çözme bakımından nasıl bir çıkış bulabiliriz, bu konuda arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Halihazırda kesinleşmiş bir şey yok ama dediğimiz gibi bizler kardeşleriz ama milletin derdine deva olacak çözüm yolu ittifaksa onu yapmadığımız takdirde vebal altında oluruz.

Destici de Bugün bir adım attık. İnşallah bu adım hayırlara vesile olur dedi.

Görüşmeler sadece BBP ile Saadet Partisi arasında mı, MHP ya da diğer partilerle de temas var mı sorusuna Kamalak, Şu an iki partiyiz. İki partinin genel başkanı olarak diğer partiler hakkında söz söylemek kanaatimizce uygun olmaz. Ülkenin problemini çözmek için bu ülkenin evlatlarının kurmuş olduğu bütün partilerle bir araya geliriz. Temel ilkemiz bellidir. Ülkenin dirliği, milletin dirliğidir cevabını verdi.

BBP olarak Türkiyenin önüne iktidar alternatifi koymak adına çok büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Destici, Gönlümüz, Türkiyenin önüne bir iktidar alternatifi olarak çıkabilecek geniş bir mutabakattan yana diye konuştu.

Destici, MHPnin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeşi minnet ve rahmetle andığını da belirterek, Bu vesileyle MHPnin, Türk milliyetçilerinin, Türk dünyasının bir kez daha başı sağolsun dedi.

AA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024