Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2452 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2015 - 06:15

112 acil personeline yemek müjdesi

Büyüt
Küçült
112 acil personeline yemek
Politika Haberleri › 112 acil personeline yemek müjdesi haberi

Sürekli hareket halinde olduklarından gittikleri hastanelerdeki veya kendi birimlerindeki yemek saatlerine yetişemeyen bu nedenle de yemek ihtiyacını kendi cebinden dışarıdan karşılamak zorunda kalan 112 acil çalışanlarının bu sorunu çözüme kavuşuyor.

Ahmet Fatih Erturan

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar, ayda 8 gün çalışan 112 personeline yapılan yemek yardımının nakdi olarak yapılacağını açıkladı. Bu ek ödemenin 170 lira civarında olacağını açıklayan Genel Müdür Nacar, uygulamadan 30 bin çalışanın yararlanacağını söyledi.

30 bin kişi faydalanacak

Yeni düzenlemeden yararlanacak çalışan sayısının da 30 bin olduğunu ifade eden Nacar, “112 acil çalışanımız 4 günde 1 gün çalışıyor. Yani 24 saat çalışıp 72 saat dinleniyorlar. Bu kapsamda aylık ortalama 8 gün çalışıyorlar. Yapılacak ödemeyle günlük yemek parası 20-25 TLye tekabül ediyor” dedi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024