Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2576 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2015 - 13:50

Tıp öğrencileri sağlık için koşacak

Büyüt
Küçült
Tıp öğrencileri sağlık için

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi 1inci sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirdikleri Tıpta Okuyom, Egzersiz Yapıyom etkinliğine çok sayıda öğrenci katıldı.

Amaçlarının tıp fakültesi öğrencilerine sağlıklı yaşam ve egzersiz yapmaya yönlendirmek olduğunu belirten Prof. Dr. Meral Gültekin Hocalar olarak öğrencilerimize her türlü desteği veriyoruz, onlarla birlikte bizde formamızı giyip koşacağız dedi.

BESYO toprak koşu pistinde öğrencilerle birlikte antrenman yapan Prof. Dr. Meral Gültekin, bir saate yakın koştu. Runtalya Koşusunun olacağı gün meslektaşları Prof Dr. Utku Şenol, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Murat Canpolat, Doç. Dr. Derya Mutlu, Doç. Dr. Yeşim Şenol ve Doç. Dr. Mehtap Türkayın da yanlarında olacağını vurgulayan Gültekin Biz onlara her türlü projelerinde yardım etmeye hazırız. Bize böyle bir çalışmaları olduğunu söylediler. Öğrencilerimizle birlikte koşmak mutluluk verici diye konuştu.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024