Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2245 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2015 - 14:31

Organları 7 kişiye hayat verdi

Büyüt
Küçült
Organları 7 kişiye hayat

Mersindeki evinde beyin kanaması geçiren 44 yaşındaki İzzet Durgun adlı kişinin organları 7 farklı kişiye ikinci bir hayat şansı verecek. 6 gün önce Mersin Devlet Hastanesine kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Durgutun beyin ölümü gerçekleşmesi üzerine ailesi örnek bir davranış sergileyerek organ bağışında bulundu.

Durgutun organları gelen özel ekip tarafından özenle çıkarılarak yıllardır nakil olmayı bekleyen hastaların yattığı hastanelere götürüldü. Durgutun kalbi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, akciğeri İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine, karaciğeri Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesine, böbrekleri Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesine, kornealar da Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hastalara hava ve karayoluyla gönderildi.

HERKES ORGAN BAÄžIÅžINDA BULUNSUN

İzzet Durgutun ablası İlknur Yıldırım, kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek Ben bütün herkese organ bağışı yapma çağrısında bulunuyorum. Ben de bütün organlarımı sağlığımda bağışladım. Bence çok güzel bir şey çünkü o insanlar umutla bekliyorlar dedi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024