Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1836 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2016 - 15:40

Nakil sonrası yeni elleriyle balıklara yem verdi

Büyüt
Küçült
Nakil sonrası yeni elleriyle balıklara yem

Antalyada geçirdiği trafik kazası sonrasında götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşen Emin Konarın bağışlanan iki kolu, 75 gün önce Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Mustafa Sağıra nakledildi. Hastanenin fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde uzman fizyoterapistlerin gözetiminde manuel ve simülasyonlu fizik tedavisi ile süratle iyileşen Mustafa Sağır, Akdeniz Üniversitesi Kampüsünde yer alan suni göletteki balık ve kaplumbağalara yeni elleriyle yem verdi.

Göl kıyısında babası Mustafa Sağır ile yürüyüş yapan Sağır, Çok mutluyum, bugün de yeni ellerimle kampüs içindeki yapay göletteki balıklara yem verdim. Hayallerim bir bir gerçekleşiyor dedi.

Erol AKKIR / ANTALYA, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024