Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2887 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Şubat 2015 - 15:41

Çikolatayı bırakmak seksi bırakmaktan daha zor

Büyüt
Küçült
Çikolatayı bırakmak seksi bırakmaktan daha

İngilterede yapılan bir araştırma yetişkinlerin hemen hemen yarısının, yedikleri çikolatalar konusunda eşlerine veya sevgililerine yalan söylemiş olduklarını ortaya çıkardı.

İngiltere Kalp Vakfınca yaptırılan araştırmaya göre, çikolatayı bırakmak, alkol, kafein ve hatta seksten vazgeçmekten daha zor.

BBC Türkçede yayınlanan habere göre, 3 bin kişi arasında yapılan araştırma, yetişkinlerin üçte birinin işten eve dönerken çikolata yediğini ve hemen hemen yarısının, ne kadar yediğini gizlemek amacıyla çikolata ambalajını sakladığını gösterdi.

İngiltere Kalp Vakfı, mart ayında çikolata yemekten vazgeçilmesi ve kalp araştırmaları için fon yaratılması amacıyla kampanya yürütüyor.

Vakıf yetkilisi Tracy Parker, En sevdiğimiz şekerli besin çikolatayı yediğimizi saklamak için yaptıklarımız inanılmaz. diyor.

Kalp Vakfının kaynak yaratma kampanyası için tüm çikolata düşkünlerine çağrıda bulunan Parker, Çikolatayı bırakma kararı alın ve bu zor işi gerçekleştirmek için de aileniz ve arkadaşlarınız arasından sponsor bulun. Bu işi denemekle hem daha sağlıklı bir hayata adım atacaksınız, hem de hayat kurtaran araştırmalarımıza katkıda bulunacaksınız. diyor.
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024