Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3307 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2016 - 14:15

Çiğ köfte yerken bunlara dikkat!

Büyüt
Küçült
Çiğ köfte yerken bunlara

Lezzetli olmasının yanı sıra besleyici özelliği de bulunan çiğ köfte, bağışıklığı güçlendirirken, sinir ve sindirim sistemine de olumlu etki yapıyor, yaz aylarında ise zayıflama çabalarına katkı sağlıyor. Ancak çiğ köfteyi satın alırken, tüketirken ve saklarken dikkat edilmesi gereken önemli kurallar olduğu unutulmamalı.

Geleneksel lezzetlerimizden çiğ köftenin 7den 70e pek çok insanın vazgeçilmezi olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Neşe Ceylan, çiğ köftenin sağlığa faydası olduğu kadar, kurallara dikkat edilmediğinde tam tersine zararlı hale gelebildiğini söyledi.

Çiğ köfteyi satın alırken, tüketirken, saklarken dikkat etmek gereken önemli kurallar olduğunu belirten Ceylan, Özellikle bazılarının lezzet katması için çiğ köftenin içine koydukları Çin tuzu, insan sağlığına hem zararlı hem de bağımlılık yapan bir katkı maddesi. Pek çok hastalığa zemin hazırlıyor. O nedenle çiğ köfte satın alırken güvenilir markaları ve emin olduğunuz yerleri tercih edin dedi.

Ceylan çiğ köfte tüketmeden önce dikkat edilmesi gereken 10 kuralı anlattı; uyarı ve önerilerini şöyle aktardı:

Paging.create(4, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024