Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2416 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2016 - 14:10

Buzlarda dışkı kalıntısı çıktı!

Büyüt
Küçült
Buzlarda dışkı kalıntısı

 İngiliz yayın kuruluşu BBCde, yiyeceklerdeki hijyene yönelik araştırmaların yayınlandığı Rip Off Britain adlı programda, tavuk ürünleri satan firmanın Birminghamdaki bir şubesinde kullanılan buzlarda dışkı kalıntıları olduğu ortaya çıkarıldı.

BBCnin haberine göre; Leeds Beckett Üniversitesinde analiz sonuçlarını değerlendiren Dr. Margarita Gomez Escalada, Buzlarda yüksek oranda bakteri bulduk dedi.

Escalada, programdaki değerlendirmesinde şunları söyledi: Buzlardaki dışkı organizmaları ya buzun yapıldığı suda ya da buzun kendisinde bir kirlenme olduğunu ortaya koyuyor. Bu da buzun tüketilmesiyle hastalık kapma riskini artıyor.

Dünyanın hemen her yerinde şubeleri bulunan fast food zinciri de araştırma sonucunun BBCde yayınlanması üzerine bir açıklama yayınladı. Şirket, bulguların hayal kırıklığı yarattığını belirterek, derhal inceleme başlatıldığını açıkladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024