Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2976 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2016 - 20:25

Biyonik kola kavuşmak için albüm çıkardı

Büyüt
Küçült
Biyonik kola kavuşmak için albüm

Genetik bozukluk nedeniyle doğuştan sol kolu ve sağ kolunun dirseğinin altı olmayan İsa Songür, bu yıl şubat ayında çıkardığı Hoş geldin adlı albümünden elde ettiği gelirle biyonik kol taktırmayı hedefliyor. Songür,  çocukluğundan bu yana müzikle uğraştığını ve bir kolu olması hayaliyle yaşadığını, bu nedenle elinden geleni yaptığını anlattı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da Songüre destek sözü verdi.

HİÇBİR ZAMAN UTANMADIM

Engeline rağmen sürekli kendisini geliştirmek için çaba verdiğini ifade eden Songür, şöyle konuştu: Hiçbir zaman engelli olmaktan utanmadım. Şimdi artık biyonik kola kavuşmak için mücadele ediyorum. Yeni bir kola kavuşmam için 150 bin liraya ihtiyacım var. Öncelikle kendi çabalarımla bir albüm çıkardım. Uşakta bu konuda bana destek veren arkadaşlarım oldu. Kola kavuşmak için albüm satışına da başladım. Verdiğim mücadelenin engelli kardeşlerime de örnek olacağını biliyorum.

Songür, yerel sanatçılar Ufuk Çakır ve Mutlu Keklikin katılımıyla 4 Mayısta Atatürk Kültür Merkezinde halk konseri vereceklerini belirterek tüm Uşaklıları beklediklerini kaydetti.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024