Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2396 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2016 - 09:27

210 kiloluk imam 5 ayda 90 kilo verdi

Büyüt
Küçült
210 kiloluk imam 5 ayda 90 kilo

Hatayın İskenderun ilçesinde, aşırı kiloları yüzünden görevini yapamaz hale gelen imam Yusuf Kaklık, 90 kilo vererek, 210 kilodan 120 kiloya indi. İskenderundaki özel bir hastanede tedavi gören 33 yaşındaki Kaklık, fazla kilolarından tüp mide ameliyatıyla kurtuldu.

Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, süper obezite sınıfına giren hastanın, kilolarından dolayı mesleğini yapamaz hale geldiği ve toplumdan soyutlandığını kaydetti. Aşırı kiloları nedeniyle hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalıkları da bulunan hastanın tek çaresinin ameliyat olduğunu ifade eden Göktaş, şunları ifade etti: Gerekli tetkiklerin ardından ameliyata aldık.

Ameliyat sonrası süreçte de önerilerimize dikkat etti ve 5 ayda 90 kilo vererek, 120 kiloya geriledi. Ameliyat sonrası sağlık sorunları da sona erdi. Hedefimiz, Yusufun bir yılda 75 kiloya kadar düşmesi. Hastamız 5 ayda 90 kilo verdi, ancak herhangi bir sağlık sorunu yok. Yusuf Kaklık ise görevini yeniden yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024