Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2628 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Kasım 2017 - 12:21

Zeybekçi:İfadelerim çarpıtıldı

Büyüt
Küçült
Zeybekçi:İfadelerim
Ekonomi Bakanlığından, bir gazetede Bakan Nihat Zeybekci in, iş adamı Rıza Sarrafa ilişkin açıklamalarının çarpıtılarak haberleştirildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci in bir basın mensubu ile sohbeti sırasındaki bazı açıklamalarının, bugün bir gazetede çarpıtılarak ve Bakanın kullanmadığı bazı ifadeler eklenerek haberleştirildiği kaydedildi.

Zeybekci in, haberi kaleme alan basın mensubuna Söz konusu kişinin (Reza Zarrap) sözde itiraflarının ve açıklamalarının hiçbir önem taşımadığını, bunlara bir değer atfedilmemesi gerektiğini, olaya konu işlemlerin Halkbank tarafından legal şekilde yapılması nedeniyle bu tür ifade ve açıklamaların Türkiyeye hiçbir zarar vermeyeceğini aktardığı belirtilen açıklamada, Ekonomi Bakanı Zeybekci, hiç kimsenin şahsı için kullanmayacağı haberin başlığındaki ifadeleri, adı geçen şahıs için de kullanmamıştır. görüşüne yer verildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024