Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1852 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Nisan 2015 - 11:59

Yüz nakli yapılan Recep Sert baba oluyor

Büyüt
Küçült
Yüz nakli yapılan Recep Sert baba

Beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 42 yaşındaki Andrzej Kuczanın organlarının bağışlanması üzerine harekete geçen Akdeniz Üniversitesi Organ Nakil Merkezi, 18 Temmuz 2013te Kuczadan aldığı yüzü,

Recep Serte nakletti. Türkiyenin 5inci yüz nakilli hastası olan Sert, ameliyatın gerçekleştiği Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tanıştığı Esma Aykurt ile evlenme kararı aldı. Taburcu olduktan sonra geçen 21 Aralıkta Bursada gerçekleşen törenle evlenen Sert çifti, İnegöl İlçesine yerleşti.

İlgili HaberYüzde yüz aşk

Bir süre önce gribal enfeksiyon nedeniyle rahatsızlanan ve önlem için Antalyaya gelen Recep Sertten bu kez iyi haber geldi.

Esma Aykurt Sertin üç haftalık hamile olduğu müjdesini sevdikleriyle paylaşan çift, bebeklerinin sağlıklı doğmasının tek dilekleri olduğunu belirtti.

Haberi ameliyatını gerçekleştiren AÜ Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkanı telefonla arayarak paylaşan Sert, çocuklarının erkek olması halinde adını Ömer koyacaklarını söyledi. Müjdeli haberle çiftin mutluluklarını paylaşan Prof. Dr. Ömer Özkan, Sert çiftini tebrik etti.

Erol AKKIR / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024