Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1646 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2016 - 16:29

Yoldaki çökme sürücüleri tedirgin ediyor

Büyüt
Küçült
Yoldaki çökme sürücüleri tedirgin

İncirliovada 2009 yılında hizmete açılan İkizdere Barajı nedeniyle, İncirliova-Tire eski yolunun su altında kalmasından sonra karayolları ekipleri, barajın üst kısmına yeni yol yaptı. Karayollarının 2010da kullanıma açtığı yolda, kışın yağışlar nedeniyle geçen yıl çökme meydana geldi. Bariyerler yoldan ayrıldı, asfalt zemin 2 metre çöktü. Göçük bu yıl daha da derinleşti. Sekiz mahalleden günlük 350 öğrencinin taşındığı yolu kullanan servis şoförleri, tedirgin oldu.

ÇOCUKLARI KORKUYLA TAŞIYORUZ

Servis şoförleri adına konuşan Lider Taşımacılık Kooperatif Başkanı Mahmut Sapmaz (56), Bu yol, sürekli çöküyor. Geçen yıl, kış aylarında çöktü. Yaz geçti, bir kış daha geçti birşey yapılmadı. Çocukları bu yoldan korku içinde taşımaya devam ediyoruz. En az 20 servis aracı, bu yolu kullanıyor. Sabah, akşam her gün bu yolu kullanmak zorundayız. 350 taşımalı öğrenciyi ilçe merkezindeki okullara taşımalı olarak eğitime götürüp, getiriyoruz. Mahalle muhtarları, yetkililer yolun yapılması için müracaatta bulundu. Ama şu ana kadar hiçbir sonuç yok. Yetkililerden bir an önce yolu yapmalarını istiyoruz dedi.

SORUN ÇÖZÜLSÜN ÇAĞRISI

Şirindere Mahallesinde yaşayan Mesut Özcan (42), yetkililerin yola bakıp bir şey yapmadan gittiklerini savunarak, Yol, geçen yıldan beri böyle duruyor ve sürekli çöküyor. Yetkililerden yola bakmaya gelip giden oluyor ama sadece bakıp gidiyorlar. Çöken bazı yerlere dolgu yaptılar ama oda fayda etmedi. Yolun yarısı son yağan yağmurlarda yine çöktü. Yaklaşık servis minibüsleriyle birlikte çok sayıda yolcu taşıma minibüsü bu yolu kullanıyor. Gelip bakmalarını değil, gelip yolu yapmalarını istiyoruz dedi.

Burhan CEYHAN/İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024