Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2601 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2015 - 00:31

Yok böyle azim

Büyüt
Küçült
Yok böyle

Ufuk Kilimcigöldelioğlu İzmir Suat Seren Göğüs Hastanesinde temizlik görevlisi. 27 yıl önce tıp eğitimini yarım bırakan ve bugün çalıştığı hastanede o dönemde aynı sıraları paylaştığı hekimler bulunan temizlik görevlisi Kilimcigöldelioğlu, o hekimlerin de yardımıyla tam 27 yıl sonra tıp eğitimine geri döndü. Kilimcigöldelioğlu şu anda yerleri paspasladığı hastaneye birkaç yıl sonra beyaz önlükle dönecek.

Gazete Habertürkten Mert Neşet Muslunun haberine göre tam 27 yıl önce kazandığı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden maddi imknsızlıklar, annesinin ölümü ve alkol bağımlısı babasının da kendisini terk etmesi nedeniyle 3. sınıfta ayrılmak zorunda kalan Ufuk Kilimcigöldelioğlu, çocukluk hayali olan mesleğinden hiç vazgeçmedi. İzmir Suat Seren Göğüs Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Kilimcigöldelioğlu, eski öğrencilere af çıkmasının ardından, hastane yöneticileri ve ailesinin de teşvikiyle döndüğü okulunu bitirmeye çalışıyor.

Sabah erken saatlerde gittiği okulunda derslere girdikten sonra akşam hastaneye geçen, yerleri paspaslayıp hastalara yardımcı olan Kilimcigöldelioğluna çalışma arkadaşları Doktor Bey diye sesleniyor. Okul ile işi aynı anda yürütmek kolay olmuyor. Beni en çok zorlayan ise devam zorunluluğunun olması diyen Kilimcigöldelioğlu yine de hayalinden vazgeçmediğini vurguluyor, Okuldan çıktıktan sonra işe geldiğim için neredeyse 24 saatim dolu geçmiş oluyor.

Ama her şeye rağmen okulumu bitireceğim. Keşke her şey normal gitseydi de, okusaydım dediğim çok oldu. Şimdi 5inci sınıfa geçtim. 2 yıllık sürem var. Buraya kadar gelmişken, hedefime ulaşmak istiyorum. Okulu bitirdikten sonra doktorluk yapmamda bir engel yok. Bir an önce doktor olarak göreve başlamak istiyorum diye konuşuyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024