Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2015 - 09:57

Yiğit Bulut: Özkök ve Efendisi hesap verecek

Büyüt
Küçült
Yiğit Bulut: Özkök ve Efendisi hesap
Güncel Haberleri › Yiğit Bulut: Özkök ve Efendisi hesap verecek haberi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Buluttan, gözden düştüğü için Çin gezisine götürülmediğini yazan Özköke cevap: Sen, Efendin ve kızları kağıt kaçakçılığı ve para kaçırma davalarında hesap vereceksiniz.
Haber Merkezi

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğanın Başdanışmanı Yiğit Bulutun gözden düştüğünü ve bu nedenle Uzakdoğu ülkelerine yapılan geziye dahil edilmediğini yazdı. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Özkökün iddialarına twitter üzerinden sert bir dille cevap verdi. Geziye rahatsızlığı sebebiyle katılamadığını belirten Bulut,  Ertuğrul Özkökün yaptığı gerçek dışı yorumlar ve atılan iftiralar için şunları yazdı:

“Son dönemde TV programları ve köşe yazılarımda inlerine girdiğim “Doğan Organize İşler Örgütü” tarafından Sözcü Gazetesi ve bazı internet siteleri de kullanılarak aleyhime organize “yalan, çarpıtma, iftira” odaklı yayınlar yapılmaktadır.  Son olarak Ertuğrul isimli şahıs, hayali senaryo üzerinden yorumlar yapmış ve çıkarımlarda bulunarak gerçekleri çarpıtmıştır. Konuşmalarında Peygamber Efendimizin adını bile “hakaret ve iftiralar” eşliğinde ağzına alan bu “rezile” cevap vermek zorunda kalmak beni derinden üzse de, kamuoyunu bilgilendirme adına bazı detayları paylaşmak istiyorum;

Bak Ertuğrul kardeşim, yine baltayı taşa vurmuşsun. Belli ki o geziye katılan gazeteci, sana “Yiğit gelmedi” demiş. Aklınca beni kamuoyu önünde itibarsızlaştırıyorsun. Çin gezisinin kadrosunda yokmuş diyorsun, gülsem mi, ağlasam mı! En acısı da sana cevap versem mi! Gezi için bütün hazırlığımı tamamlamama hatta bir gün önce, Salı gecesi yayınlanacak TV programını çekip “siz seyrederken Çinde olacağım” dememe rağmen, o gece sabaha kadar düşürülemeyen Yüksek Tansiyon sorunu nedeniyle geziye katılamadım. Üstelik yaklaşık 15 gündür rahatsızlığım devam ediyor.”

Doğan Grubuna kötü haber!

Özköke tweet üzerinden cevap veren Bulut şöyle yazdı: “Sana bir de kötü haberim var; Sen, Efendin ve kızları 28 Şubat, ‘kağıt kaçakçılığı ve Hürriyetin İzmir arsasını elden satıp yatırımcılardan para kaçırma dosyalarında çok parlak görünmüyorsunuz! Bağımsız yargı, sizin oyunlarınızı Allaha şükür fark edecek ve bozacak güçte! Ha bir de Ahmet Kaya ve Hrant Dinki öldürtene kadar yaptığınız azmettirme yayınları var. Her neyse yargı önünde hesap günleriniz çok yakın. Beni susturma , etkisizleştirme  hayalleriniz ise başka bahara. Sizin “Medeni Batı” dediğiniz “sömürenler” dışında Türkiyenin ilişki kurması da sizi çok rahatsız ediyor! Çin gezisi bu açıdan da önemli!”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024