Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1681 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2016 - 17:27

Yargıtay, Dink davalarını birleştirdi

Büyüt
Küçült
Yargıtay, Dink davalarını

Hrant Dink cinayetinde kamu görevlilerinin ihmli olduğu iddiasına ilişkin 26 sanık hakkında açılan davanın örgütlü suç olduğu gerekçesiyle İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinin bakmasına karar verdi. Yargıtay ayrıca İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Hrant Dink suikasti ana davasının da 14. Ağır Ceza Mahkemesinin görülmesini kararlaştırdı. Yargıtay ayrıca her iki davanın da birleştirilmesine hükmetti.

RAMAZAN AKYÜREK DE VAR

Hrant Dink cinayetinde kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiasına ilişkin açılan ve kabul edilen davanın 160 sayfalık iddianamesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç de bulunuyor.

İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ana davada ise tetikçi Ogün Samast ve Erhan Tuncelin de bulunduğu sanıklar yer alıyor. Tüm sanıklar İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

DHA
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024