Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2525 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2015 - 06:02

Yalancı provokatör

Büyüt
Küçült
Yalancı
Güncel Haberleri › Yalancı provokatör haberi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hedefi partisine oy kazandırmak olduğu açıkça anlaşılan Diyarbakırdaki kanlı saldırıyı vermedikleri iddiasıyla bazı gazeteleri miting meydanında yuhalattı. Bunlardan biri de STARdı. Oysa, elinde salladığı STARın ikinci manşetinde yok dediği haber vardı. Ayrıca daha önce HDP seçim bürolarında patlayan bombaları DHKP-Cnin koyduğu, bunun da delillerle ispatlandığı yazıyordu. Belli ki bu vurgudan rahatsız olan Demirtaş, kocaman başlıkla verilen haberi yok sayarak, açıkça yalana sarıldı.

Kobani olaylarında “sokak” çağrısı yaparak 50 kişinin katledilmesine sebep olan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisine oy kazandırmaya dönük “seçim ayarlı” Diyarbakır saldırısına yer vermediği iddiasıyla bazı gazeteleri yuhalattı. Seçim meydanında insanları yine kin ve nefrete sürükleyerek yeni bir provokasyona imza atan Demirtaşın, dil uzattığa gazetelerden biri de Stardı... Oysa Starın, dünkü birinci sayfasında, “Diyarbakırda sandığa bomba: 2 ölü” başlığıyla patlamaya geniş yer verilmişti. 

Haberde ayrıca HDPnin kol kola olduğu DHKP-C ve Paralel Örgütün, daha önceki bombalama olaylarının sorumlusu olduğu da yazıyordu. Bombaların kaynağını delilleriyle ispatlayan Starın bu haberlerinden rahatsız olan Demirtaş, birinci sayfadan genişçe verilen habere rağmen yalana sarıldı ve Starı, PKKya hedef gösterdi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024