Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2207 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 06:15

Volkan Bozkır: Kıbrıs sorunu bu sene inşallah çözülecek gibi

Büyüt
Küçült
Volkan Bozkır: Kıbrıs sorunu bu sene inşallah çözülecek
Güncel Haberleri › Volkan Bozkır: Kıbrıs sorunu bu sene inşallah çözülecek gibi haberi Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosunın bugün oylayacağı Türkiye Raporunun bir son değişikliği olmazsa yaşanabilir olduğunu söyledi.
Saadet Oruç

İstanbulda buluştuğu bir grup gazeteciye konuşurken, raporu kaleme alan Hollandalı Parlamenterin iyi niyetli çabalarına dikkat çeken Bozkır, 420 değişiklik önergesi verildiğini hatırlattı. Bozkır, son anda girecek bazı unsurlarla Türkiyenin kabul edemeyeceği unsurların olması durumunda ise, raproun APye iade edileceğini söyledi.

Bazı grupların verdiği “PKKnn terör örgütleri listesinden çıkarılması” ve “1915 olayları”na ilişkin önerilerin kabul edilmesi durumunda Türkiyenin rapora tepkisinin sert olacağı yorumu yapılıyor. Bozkır, Ortaklık Konseyi çerçevesinde gerçekleşen görüşmelerde AB Komisyonunun 17. faslın açılmasıyla ilgili hazırlıkları tamamladığını ve Haziran ayında sözkonusu faslın açılabileceğine dikkat çekti.

 

AB Bakanı Bozkır, Kıbrıs müzakerelerine de değinerek, “Kıbrıs sorunu inşallah bu sene içinde çözülecek gibi görünüyor” dedi. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024