Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1817 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Ocak 2016 - 10:15

Valilikten şiddetli yağış uyarısı

Büyüt
Küçült
Valilikten şiddetli yağış

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, Gece saatlerinden itibaren Çanakkale çevrelerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yarın sabah ve gün boyu bölge genelinde İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa ve Aydın il ve ilçeleri kuvvetli, kıyı kesimlerde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması tahmin ediliyor denildi.

Yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyaran valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: Kuvvetli ve kıyı kesimlerde fırtına şeklinde esecek rüzgar ve yarın bölge genelinde beklenen kuvvetli, yerel olarak çok kuvvetli yağışların oluşturabileceği olumsuzluklara (soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu v.b.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.
Ege Denizinde lodos fırtınası uyarısında da bulunulurken, ulaşımda yaşanacak zorluklardan dolayı denizcilerin ve balıkçıların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

İZMİR, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024