Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2623 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 06:13

Vali, öğretmenle diyalogu anlattı

Büyüt
Küçült
Vali, öğretmenle diyalogu
Güncel Haberleri › Vali, öğretmenle diyalogu anlattı haberi

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, kendisi tarafından azarlandığı iddia edilen öğretmen Halil Serkan Özün kalp krizi nedeniyle ölmesine ilişkin olaya açıklama getirdi.

Cebiroğlu, yazılı açıklamasında Özün vefatına, ailesinden sonra en çok üzülen kişinin kendisi olduğunu belirtti.

Eylem öncesi yıpratıldı

Öz açıklamasında, “Bu ölümün, okulda geçen amir-memur arasındaki üç cümlelik diyalogla ilişkilendirilmesinin, hangi tıbbi terim ile izah edilebilirliğini, kamuoyunun takdirine bırakıyorum” ifadesini kullandı.   Termal Fen Lisesini ziyaretinde, vali yardımcısı ve okulun müdür vekiliyle duydukları gürültü üzerine bir sınıfa yöneldiklerini aktaran Cebiroğlu, “Sınıfa girdik, öğretmenimiz masasında oturmuş, telefonu ile meşguldü. Ders işlenmiyordu. ‘Hocam bu sınıfın hali nedir? Sen nasıl öğretmenlik yapıyorsun? dedim. Bu arada, gidip sakal tıraşı olmasını söyledim. Dana sonra kendisini öğretmenler odasında traş olmuş şekilde toplantıya katıldığını gördüm. Olayın üzerinden bir haftadan fazla zaman geçtikten sonra, merhum öğretmenimizin sendikaların zorlaması ve yönlendirmesi ile katıldığı protesto yürüyüşünde rahatsızlanarak hayatını kaybetmesi hepimizi derinden etkiledi. Protesto yürüyüşüne gönüllü olarak katılmak istemediğini, bu eylem öncesinde çok zorlandığını ve yıpratıldığını biliyoruz” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024