Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2192 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 22:17

Uşakta tehlikeli gerginlik

Büyüt
Küçült
Uşakta tehlikeli

Uşakta bir grubun, Halkların Demokratik Partisinin (HDP) standına saldırması sonucu 3 kişi hafif yaralandı. İsmetpaşa Caddesindeki Tiritoğlu Parkı yakınlarındaki bir kıraathane önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, slogan atarak park içinde önceki gün açılan HDP standına yürüdü.

PARTİ BAYRAKLARINI YAKTILAR

Standın dağıtıldığı ve parti bayraklarının yakıldığı olay esnasında çıkan gerginlikte 3 kişi darbedildi. Polisin müdahalesiyle yatıştırılan olayın ardından, HDPliler güvenlik çemberi içinde parti binasına götürüldü. HDP Uşak İl Başkanı Mehmet Yalçın, yaptığı açıklamada, ellerinde sopalar bulunan bir grubun parti bayraklarını yakarak, standı dağıttığını iddia etti.

Grubun stanttaki partililere saldırması sonucu 3 arkadaşlarının yaralandığını anlatan Yalçın, Emniyet güçleri olaya müdahale ederek bizi güvenlik çemberi içinde parti binasına kadar getirdi. Bu olaya karışan kişilerden şikayetçiyiz dedi. Öte yandan olay sonrası Tiritoğlu Parkına takviye polis ekibi sevk edildi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024