Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 526 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Åžubat 2022 - 11:37

Ukrayna.2800 Rus askeri öldürüldü.

Büyüt
Küçült
Ukrayna.2800 Rus askeri
Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya'nın Ukrayna işgalinde büyük bir darbe aldığını duyurdu. Rus güçlerine ait 516 zırhlı araç, 7 helikopter, 10 uçak, 2 bin 800'den fazla askerin etkisiz getirdildiği bildirdi.

BaÅŸkanlığın Facebook hesabından yapılan açıklamada, Rus güçlerinin uzun menzilli silahlar yardımıyla Ukrayna'ya karşı saldırı harekatını sürdürdüÄŸüne iÅŸaret edildi.

2 BÄ°N 800'DEN FAZLA ASKER ETKÄ°SÄ°Z HALE GETÄ°RÄ°LDÄ°

Rus birliklerinin personel ve ekipman kaybetmeye devam ettiÄŸi belirtilen açıklamada, saldırının baÅŸlangıcından itibaren Rusya'nın 516 zırhlı araç, 7 helikopter, 10 uçak, 2 bin 800'den fazla asker ve yaklaşık 80 tank ile 20 seyir füzesinin etkisiz hale getirildiÄŸi duyuruldu.

Ayrıca Ukrayna Silahlı Kuvvetleri BaÅŸkomutanı Valeriy Zalujnıy, Odessa'daki Pivdenniy Limanı'nın 12 mil açıklarında Moldova bandralı bir yakıt ikmal gemisinin bir Rus gemisi tarafından vurulduÄŸunu açıkladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024