Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2291 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2015 - 00:41

TIR ihanetinde paralelin şeytani planı

Büyüt
Küçült
TIR ihanetinde paralelin şeytani
Güncel Haberleri › TIR ihanetinde paralelin şeytani planı haberi Suriye Türkmenlerine yardım götüren TIRa operasyon yaparak Türkiyeyi, uluslararası kamuoyunda teröristlere yardım eden ülke gibi göstermeye çalışan Paralel Yapının kumpasları birer birer çökmesine rağmen algı operasyonlarına devam ediyor.
Kemal Gümüş

Paralel Çete, şimdi de Adanada durdurulan yardım TIRlarını ihbar eden Astsubay Gültekin Mengenin ses kaydını yayınladı. Hakkında casusluktan dava açılan Mengenin ihbar kaydında paralel ihanet bir kez daha tescillendi. Daha Mengenin resmi ihbarı gelmeden önce gece TIRların yola çıktığını haber alan Üsteğmen Önder Kır, Savcı Aziz Takçının evine giderek nasıl bir kumpas hazırlayacaklarına dair plan hazırladı. Savcı Aziz Takçı, Üsteğmen Önder Kıra arama ve el koyma yazısında TIRlarda silah mühimmat taşındığını ve bunların el kaideye gideceği ifadelerini eklemesini istedi. Resmi ihbarda sadece “patlayıcı” ibaresi geçmesine rağmen Savcı Aziz Takçının talebiyle arama kararına “El Kaideye giden silah ve mühimmat “ şeklinde yansıtılıyor. Sadece “Patlayıcı” ihbarı olduğu için o gün olaya nöbetçi savcının bakması gerekirdi. Ancak TIRların kime ait olduğunu ve içindekilerin ne olduğunu bildikleri için arama kararına silah ve mühimmat ile el kaideyi ekleyerek sözde operasyona özel yetkili Paralel savcının bakması sağlanıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024